Počelo je

1. Dve iljade devetnesteeeeeee

Šiptar navaliooooooook

Za dve nedeljeeeee

Srbin pobediooooo

2. sećam se priče od leta prošle godine par standardnih mojih drugara i ja i jedan reče drugom kako je sanjao da ovog siluje Vulin hahah, a drugar gleda vezan, ne može da mu pomogne, tipa petparačke priče scena i vrištimo svi klasika hahaah, i podsetimo se toga pre par dana kad smo čuli za ove vojne pozive i vulina kako lično ide na obuku, kažemo ovom ortaku, ej, zamisli, ti i coa u istoj spavaonici, bi mu vratio za ono silovanje hahaha e tu smo poginuli tada lol

3. Iskreno ja bih umrla da sam to sanjala. Ortak ti je vrlo jak mentalni sklop kad je to preziveo.

4. eo ja nisam sanjao ništa seksualno evo već pola godine i zabrinut sam zbog toga :(

5. Vrv se samo ne secas, a onda ti se isto hvata.

6. more, upamtio bih to garant

7. Vučić zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Vau, doći će do zaključka da se treba uložiti OŠTRA PROTESTNA NOTA i istu poslati SVIM AMBASADORIMA a pogotovo PUTINU I Ši Đipiŋu

8. da li je ikada iqjedan državnik a svetu prdeo kako eto nemamo ljudi za rat, kako će biti katastrofa ako ne kapituliramo i sl? nemoj agresore ako ikako može, prebedni smo

poslaedice vladavine ovog ludaka ćemo tek videti

9. Skočimiš
    Vučić zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Vau, doći će do zaključka da se treba uložiti OŠTRA PROTESTNA NOTA i istu poslati SVIM AMBASADORIMA a pogotovo PUTINU I Ši Đipiŋu

10. Zveckanje oružjem... bojim se...

11. Nemoj da ti zveknem dandaru

12. Немојте да се свађате

13. Јавио се пуковник Бобан

neka deteta nek se prosipa, ne mogu ja njemu objasniti da na jedan poziv ima dva pukovnika vojske BIH pred vratima

14. Izvini zap al ponelo me.

15. Vuchich rekao SIKTER BANDO PRISHTINSKA

e sad je stwarno pochelo

16. za par dana ili par nedelja

opet njegova opčinjenost tim nekim neodredivim rokovima

17. Ministar vojni je otisao u pozarevac na onu 15-dnevnu obuku sto su jeli govna znate svi.
    Danas u pozarevcu protest, i skupili se likovi i kao napravili lancpaket vulinu da nose, stavili i pismo tedke iz kanade i sve to, da prave ALAMPRC, i otisli tamo, dosli na kapiju, i kazu im dobio je vikend odsustvo :D

18. Sunce ti jebem najjaca zemlja ikad :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.