Ne želeti imati decu, normalno ili ne?

1. Od marka vidojkovica sam procitao onu "jebem vam mater svima" ili kako bese (bas vam hvala, sad mi rekose) sto prica o paralelnom univerzumu gde jugoslavija postoji. pocelo ko zanimljiva, komicna knjiga, zavrsilo se ko da ga negde oko 3/4 knjige zamrzelo da pise vise, al aj da objavi.
    ko lost medju knjigama.
    ok je pisac tuitamo, ima neka proseravanja ala bukovski ali je ok.

2. Cekaj,knjiga se bas tako zove ,,Jebem vam mater svima,,?

3. "bas vam hvala" se zove, nego mi ovaj naslov ostao u secanju kao prikladniji

4. Znam,procitao sam upravo celu.

5. убили сте тему, јебени штребери

6. muskarac i da npr kaze da nece decu, kad bi se zaljubio u neku kako samo musko moze da zavoli, i da mu ona kaze da oce decu pravio bi ih ko pljeskavice....

zena ako vec nece, nema veze kolko ''voli'' vrv nece promeniti misljenje, jer su zene mnogo sebicnije od muskaraca i mnogo vise se zalazu za SVOJU STVAR

7. Енд детс ва' бич кент гет ени долар фром ми

8. Ma jebes tvoju temu majmune i tvoje mastanje o tome kako ces imati sina jednog dana.

9. Oprosti,50 Cent,nije u redu da te vredjam dok si banovan,nisam video.Napravi novi profil,lako je sada,pa mozemo smetati ovim matorim Vukajlijasima sto mrze novopridoslice poput nas.

10. hahahah banovan jer talasa mnogo, jebo mamu u sta se pretvorio ovaj sajt u poslednjih 7,8 godina.....jel tako mangupcine i na ulici kad neki celavi baja od 195 talasa mnogo, a ne tice vas se, pridjete mu pa mu deknete dandaru da ne talasa vise?

11. i te price kako zene da vladaju u svetu ne bi bilo ratova hahah veca glupost od toga ne postoji, zene kad imaju moc su jebeno krvolocne, i vecina zena koje sam imao SUPERIORA su se vladale tiranski i trazile apsolutnu poslusnost inace odma sankcije

a i pogledajte samo mma i kik boks borbe riba, tuku se do smrti

12. Pezos patoloski mrzi kurve haha

13. etar Pan Pezo$

muskarac i da npr kaze da nece decu, kad bi se zaljubio u neku kako samo musko moze da zavoli, i da mu ona kaze da oce decu pravio bi ih ko pljeskavice....

zena ako vec nece, nema veze kolko ''voli'' vrv nece promeniti misljenje, jer su zene mnogo sebicnije od muskaraca i mnogo vise se zalazu za SVOJU STVAR

ti si kralj majke mi. u vrlo pozitivnom smislu ofc. na ovo za pljeskavice sam izvrištao hahaha, a danas baš umro sunđer bob xd

14. Pa zene su podle one samo naprave picvajz pa se muskarci biju/ratuju

Ja bio banovan jer sam napisao “ajde bezi u kurac” hahaha pa ne bi me na ana.rs banovali fazon, ukinuli ono djubre od postera jer se pominje vucic pa vukajlija postala jebeno libtard mesto

15. Skroz je ok ne želeti imati decu, dok god to ljudi rade između svoja 4 zida.

16. Пезосу је нека кучка добрано изгазила јаја штиклама

17. muskarac i da npr kaze da nece decu, kad bi se zaljubio u neku kako samo musko moze da zavoli, i da mu ona kaze da oce decu pravio bi ih ko pljeskavice....

Ovo...
    Ali mali beli kerovi jesu sranje jbg xd

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.