Па и теби и мени је неко брисао гузицу. Да си се потенцијално налазио у мудима неког Ремеа, смарао би се унутра слушајући свог власника како кења о слободама избора и онда завршио издркан у вц шољи
Све то стоји, само хоћу да кажем да није баш тако бајно и сјајно - истресеш муда и имаш неког ко ће да ти сипа вино. Ако ништа друго, треба да га одгојиш да буде човек који ће те поштовати.
Па пази нећу ти рећи зашто али сам поприлично упућен у обавезе око деце, елем сматрам да си ненормалан ако не желиш да имаш макар сина, да немаш ту жељу за својим наследником
Па и теби и мени је неко брисао гузицу. Да си се потенцијално налазио у мудима неког Ремеа, смарао би се унутра слушајући свог власника како кења о слободама избора и онда завршио издркан у вц шољи
Preporuka za knjigu, glen kuper- biblioteka mrtvih, ima vise delova a mozda i film bude
sta je fora sa murakamijem, svi ljudi koji smatraju sebe vrlo pametnim uvek navode njega kao nekog autora i primer, i tako pricaju o murakamiju
Jedna osoba je mislila da sam pametan i poklonila mi murakamija. Eno ga još skuplja prašinu. Čru stori.
Bilo šta drugo >>> murakami
Japanski J.B.Alimpić
Ne znam sta je fora sa murakamijem, ali ako ce to dovesti do rijecitosti i bistroće a la zapata, onda cu ga procitati bez daljnjeg
murakamija su svi obozavali sad ga svi mrze tako ćete i ove što su vam mili sad
Ne znam koji su to svi. Sa kakvim se ti ljudima družiš.
Ne znam, ja Murakamija doživljavam kao malo više alt Koelja iskreno.
haahahahahah
Znate ko je isto trve kvlt pisac... MARKO VIDOJKOVIC
Idem sada da procitam svaku od knjiga od tih autora,trebace mi 20 minuta.
Hhaha citam murakamija vidojkovica i koelja. Tj ne citam
Брате ево шалтам Ајакс-ЦСКА и размишљам колико је добро имати дете да ти сипа пунч из шерпе. Добро, кувано вино је, лажем као тилмо
јесте брате, ал док не почне да ти сипа вино (ако икада и почне) набрисаћеш се његових гузица за вјек вјекова
Све то стоји, само хоћу да кажем да није баш тако бајно и сјајно - истресеш муда и имаш неког ко ће да ти сипа вино. Ако ништа друго, треба да га одгојиш да буде човек који ће те поштовати.
LOL koji to sin postuje svoga oca,deca se stide svojih oceva u danasnje vreme i zajebavali bi nekoga ko se ponosi.
Па пази нећу ти рећи зашто али сам поприлично упућен у обавезе око деце, елем сматрам да си ненормалан ако не желиш да имаш макар сина, да немаш ту жељу за својим наследником
Ovo je genijalno napisano hahaha