Prijava

Ali on će da traži dijete od mene. Ozb.

Djeca treba da se prave negde izmedju 26 i 36 godine,pre toga prerano,posle kasno vec jbg.
Ne znam tesko mogu da zamislim jedan srecan zivot,brak i slicno bez deteta. Nekako dodje to valjda prirodno,u genima je. Kome ne dodje,i ne treba da ima,nista gore nego dete sa debilnom majkom,bez oca i slicno.
E mnogo serete inace sa ovim egositickim stavovima,dete ce mi oduzeti zivot,24h mora da mu se posveti kme kme. Ne,nego je smisao zivota da sa preko 25+ godina sedis 8h na vuki,drkas kurac na instagram profile koje marko kaci i raspravljas o sioranovom nihilizmu dok gledas sta gtd pise o negovanju koze u audiju.

Веснам, ниси баш претерано интелигентан створ

Jesi sigurna da će neko htjeti djete s nefotogeničnom osobom??

Blece da li je egoisticno iz perspektive covek kome jos nije doslo da ima dete? Nista ne treba na silu, jbg, bolje tako i neko vreme, pa kad dodje iz dupeta u glavu da se pravi detence. A neko da sebe lazno uveri da je spreman, a nije, i onda scena drzi dete, bleji na vuki i igra kaladont. Znao sam jednog lika, kupi cedu dve pljeke da ga uspava i onda pika dotu2. i jednog sto dete ostavi u kolima ispred kafane, a unutra rasprpravlja koliko nam je sranje drzava. Treba da se prave deca (pod uslovima koje je zap naveo u prvom postu), i to samo savesno, nikako sa skrivljenom neuracunljivoscu, tipa da zadovoljis ocekivanja okoline ili tako nesto.

cвјесна свега осим себе хД

koliko vas majmuna na ovoj temi ima djecu?

знао сам и ја једног што је побегао од жене и два детета, а на крају се ова преуда и децу остави у сиротишту, то је рецимо мени за растрељат

E da, i ne đecite se (ženidba može ali ne mora) prije 25-te, živite malo, shvatite neke stvari, steknite radne i građanske odgovornosti.

ботх оф тхем офц

Sad će ti reći pa šta ne mora se probati govno da bi znao da se ne jede

Nemam pani, samo razmišljam o tome prije nego što se desi.

čekam pseta da postuje, ostalo je čisti spem jbg

50 cent ne znam ko si, ali sam prvo oplakao na onaj tvoj komentar maestru (bez ljutnje maestro, namestio si se lepo), pa sada na ovo, hahah

Edit, dada ceka se pseto :D

Moja đeca mogu da izbiju tvoju đecu