Ne želeti imati decu, normalno ili ne?

1. mnogo gubite u zadnje vrijeme siguran sam da nije do vas

2. Али ви више волите шиптарску маљаву китицу, ваљда вас та козија мира привлачи више од издепилиране и углађене београдске каре

3. Ama kurac je syanje u svim balkanskim državama, ne shvatam poentu takmičenja u tome ko je gori. Koja je korist?

4. ne znam kako možeš da pričaš o šiptarima i kosovu a da ti ona muška suza ne krene :(

5. mesja, pušti mi ga, baš mi se jebe nešto šumadijsko noćas.

6. није, сјебали нас босанци на власти. Јел вам недостаје временска прогноза од Будве до Суботице, пичке продане

7. летос сам покупио црногорку за два минута, оборио сам рекорд чини ми се у животу нећу успети да брже смувам рибу:)

8. velim ja, vazda vam je neko drugi kriv. siguran sam da nije do vas.
    EDIT: nemoj da se gubiš molim te, ostani pribran.

9. једва чекам да опет сиђем до ње, биће јебана душмански овај пут

10. nadam se da ćete u duhu ove teme začeti neko potomstvo pa da se svi zajedno proveselimo :)

11. можда и семе запатим у њој

12. daće bog. jesmo li završili?

13. све је у духу теме и било, нисмо одступали од секса:)

14. naravno da su normalni ljudi koji ne zele decu, koji vam je kurac jebote

15. jesi malo ipak ali nadam se da ćeš pažljiviji biti sledeći put.
    nego, što nema pseta?

16. Какав је то човек који не жели децу, то за мене није човек него себични и саможиви ђубар. Што не значи да су сви родитељи и добри људи, свјесни свега.

17. Seva filozofe falio si nam da kazes kako nije sebicno ne siriti potomstvo iako je to prirodno. Osim kada to ne mozes ili kada si mrtva sirotinja. U svim drugim slicajevima je neko new age preseravanje kao za utvrdjivanje spola haha

18. Blece da li je egoisticno iz perspektive covek kome jos nije doslo da ima dete? Nista ne treba na silu, jbg, bolje tako i neko vreme, pa kad dodje iz dupeta u glavu da se pravi detence.

Slazem se apo,zato i napisah kad se kockice sloze.
    Problem je sto se mnogim ljudima koji bi bili kvalitetni roditelji sloze,al izvoljevaju. Te plata,te posao te ovo ono.
    Treba biti malo i realan,sta ima sa 35-40 da radis nego da gledas usrane crtace sa klincom i vuces ga na rodjendan posle(a socijalni zivot ti ok cepas pivo u igraonici lolo).Meni to dodje normalni tok zivota ako se kockice sloze,mozda je nekom normalno da sa 40 bleji u kafani ceo dan,gradi karijeru sta god. A neko nece decu pa nece i to je ok.

19. dijalektika srpsko-crnogorskih odnosa je zanimljiva tema, ali nije joj mesto ovde

u svakom slucaju, voleo bih da cujem sta zastupnici stava da su ljudi koji ne zele decu nenormalni izdvajaju kao glavni argument

cak i kad bi bilo tacno da su samozivi i sebicni (a ni s tim se ne slazem), to opet ne znaci da su nenormalni

zar covek ne moze da bude sebican i normalan u isto vreme? kako definisete normalno?

20. Благо ономе ко довијека живи. Имао се рашта и родити!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.