Ne želeti imati decu, normalno ili ne?

1. Vesnam, ovo da prica Soja pa bih razumio. Od tebe nisam ocekivao

2. Da nije 50 cent onaj macak glupavi?

3. "ja da ga nosim 9 mjeseci" i slicno.

Sto je najgore, ovo obicno potezu one koje nisu dijete ni drzale u rukama, a kamoli radjale

4. Мујин шести мали мујица је увелико на путу, а ви се Срби само зајебавајте, клањаћете кроз пола века и у Обреновцу

5. skoro sam siguran da je onaj macak, ko drugi pise ovakve nepovezane nebuloze i proserava se ovoliko

6. Mnogo ljudi u Crnoj Gori tvrdi da treba pravit djecu a glasaju partije koje ne štite njih, djecu kao dio porodice koja je osnovna ćelija društva, onda na stotine abortusa bude zbog pola djeteta, ženski je no-no, muški je ojha!, onda punoljetne Crnogorke dobiju obično otkaz ako zatrudne ili ih poslodavac neće primiti da rade ako planiraju da imaju djecu jer ona 'oduzimaju vrijeme koje bi građanin/građanka trebalo da posveti poslu'.
    Siguran sam da se u ostalim balkanskim zemljama situacija ne razlikuje puno.

http://standard.co.me/index.php/hronika/item/30964-za-pola-godine-u-crnoj-gori-ubijeno-cetvoro-djece

7. Педерска сте држава од памтивека. Очеве си јебете у вр гузице

8. Cio Balkan je isti, nijanse su u pitanju. Pogledaj samo ko su ljudi koji su na čelu države (decenijama, rijetko gdje godinama) i sve će ti biti jasno.

9. to se tako samo kaže, bobe. nijesam siguran zašto. ima i gejova ali ne čini mi se da nas ima više nego u ostalim zemljama, procentualno, statistički.

10. 50 cent, iz koje si države?

11. 50 cent, како ти је мајци дјевојачко?

12. To je ona teritorijalna oblast sa gej pederskim premijerom?

13. Анастасијевић

14. mislio sam da "peder" može biti samo muško. zbunjen sam sad.

15. Поредити Србију са црном гором у било чему је отприлике као поредити Италију са Сан Марином

16. Peder označava onoga ko loše jebe narod kojeg ima u izobilju. Srbija ima 8 miliona koliko znam.
    A eno im se homoseksualci sprdaju sa vjerom njihovih potomaka, ali to porodični ljudi i oni koji imaju namjeru to da budu to junački trpe haha

17. italija najjača zemlja na svijetu sig.

18. Кад се опет припојите нама, можда и променимо однос, свакако су обе стране изгубиле оно нешто те 2006те јбг

19. Prvo promijenite unutrašnje odnose pa onda komšijska i svjetska politika.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.