Goca Trzan

1. Garantujem da ponudi da ti gura prst u dupe ako oćeš da ti stimuliše prostatu da jače svršiš

Zar to nije, ono, neki standard već?

2. pa nije baš na prvom dejtu jbg

3. Okej, previse paznje ste joj poceli pridodavati, lockaj ovo dok jos nije kasno

4. Mmmm. I meni se sviđa... Mislim duet taj Luis i Goca.

5. sećam se teme sa onom vašom ministarkom zamislite da ste u sendviču između njih dve

6. Ne može odma jebi ga sad. I ako smo već prosti izbegavaju žene koje imaju onu nadogradnju noktiju, pozapadaju im govna posle ne mogu lako da iščačkaju i operu ali ona je bila u Survajveru druže i jela zčeto pile iz jajeta gledao ja šta joj može biti strano

7. sećam se teme sa onom vašom ministarkom zamislite da ste u sendviču između njih dve

Saću se vratim.

8. Goca Tržan, Kolinda i ova naša
    Jadna mili Bože propasti moje

9. Aaa Kolinda, Goca i Zoranah?

Tri fantastico.

10. I ako smo već prosti izbegavaju žene koje imaju onu nadogradnju noktiju

Kaže samo "pardon maj frenč, želiš li prst u bulju" i sve ok.

11. Partizanka mislimo isto bebo he he
    Edit: Otključavaj jebate

12. paninaro
    i meni je kolinda pala na pamet :*

13. Zna se šta je dobro žensko. Plava i sisata. Kraj.

14. c. mala plava i guzata. posle tridesete sam prestao da obraćam pažnju na sise.

15. Sise. Meni ipak na prvom mestu. Velika guzica je odraz lenjosti.

16. da nas dvoje krenemo u štetu neđe lako bi se dogovorili

17. Propade papetu hejt. :(
    Oprosti Papet, evo tukla bih je po guzi malenim bičom dok ne počne da moli: Kajem se! Kajem se! Bila sam jako nevaljala!

18. otkopčavam gaće i ja jbg

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.