Citati za bijednike

1. bergas, postovi su ti kao da ciljas da budes ono sto je obrnuto od trola, ne znam ni kako bi se zvalo to. kolko god da je svadja ili bilo sta, dodjes, napises nesto i svi se ucute samo i razidju.

2. znaci u najvecoj raspravi, upadnes, napises nesto da potpalis, i ova dvojica trojica sto se svadjaju, samo prestanu i odu, bez obzira gde su stali.

3. zanima me sta ce da bude sa ovim visokotehnoloskim (cuj) kriminalom. jel stvarno jure grupe i debile po internetu koji ocigledno samo jedu govna, bez ikakvih ozbiljnih namera?

4. Vi ste kreteni svi po redu i to je to. Ja se raspravljam i raspravljacu se dok mi ne dosadi. Ajde lepo ogledsj onu reklamu za pepsi kad svi vicu kao onom da ima bubuljice ili da je ona tajfun kad skace u vodu ti sto su to pisali isto tsko misle joj pa ja to samo onako nissm hteo da se uvredi niko. Da li si hteo ili ne nema veze ali si uvredio. Secam se u srednjoj mozda na prvoj godini ja sam nesto rekao sad da li u sali ili kako da je neka debela bila a jeste bila srvarno dosta debela i posle casa pozvala me profesorka ispred ucionice i objasnila mi da je to njoj smetalo da sam ja super i to sve ali da ne radim to vise. Nikad u zivotu to nisam vise uradio bar toj drugarici. Reci su mnogo mocne, recima se upravljaju mase. Reci nekome da treba da umre to je mnogo teska rec. Drugo je vukajlija pa se tu svi vredjamo jer je takvo mesto ali nekome nepoznatom reci to nije uredu. Nemaju svi profil na vukajliji da razumeju vas debilski jezik. To je kao da se sa drugarima salite na neki nacin i sad sa nekim potpuno nepoznatim likom krenete da pricatr na isti nacin. Ne moze.

5. Izvini jedino ti celte ti si bas dobar lik
    I eru je al me uvredio juce pa ko ga jebe

6. I nemam pojma.sta pricas celte da ti odma kazem. Nista te nisma razumeo za ovo gore sto si napisao

7. Nadam se da hoce. Slazem se da ti sto upucuju pretnje nisu opasni ali tako se ne treba ponasati. To je zato sto roditelje boli kurac valjda i nemaju autoritet nego su sad deca skoro kao roditelji sa 10 godina se sminkaju i jebu i misle da su odrasli i pametni. To sve treba tuci i nikako drugacije. Kulavice koje ne smeju da zucnu nigde osim na internetu tu puste svoja muda. Sere mi se od vaseg sranja. Mozak da se ukljuci.

8. Treba lepo levijatan da osnuje svoje krilo koje se bavi sajber sranjem i onda da se lepo onak napucani snima kako drzi za vrat nekog klinca sto prati baku praseta i poziva na klanje drugih jutjubera a mali samo kez hehe upravu je cika sve se slazem samo me nemoj tuci.

9. Cekaj jebac evo pusim ti kurac. Al ajde reci lepo sta se ti ne slazes sa mnom a nemoj kao picketina samo da psujes kad ti neko kaze da nisi upravu

10. Tako kazes i svojim roditeljima kad ti zabrane da izadjes posle 10? Pa mi ti za tvoje dobro govorimo. Ne znas da prepoznas ko su ti pravi prijatelji...

11. trolovanje je stvarno 2010, 2011. sad samo neko sa iq 30 može da se prima na to.

elem što se tiče ovog Uroša, strategija pesnika patetičara stvarno može da deluje ako imaš dovoljan ''rič'', tj. ako se izreklamiraš kao imenjak Barjaktarević pa od 100 devojaka koje vide patetičnu poruku bar 3 će da se nalože. To je za sprdnju samo kad neko krene jedan na jedan po gradu da smara žene nekim otrcanim forama, prilazima u stilu ona dva retarda kinoeskalacija i ta sranja. Inače ovako je potpuno legitimno jer na kraju završavaš posao. Bacite pogled na Urketov insta (uroš 1): https://www.instagram.com/barjaktarevic_uros/
    Solidna ribica, lik putuje, pozira, boli ga đoka što 90 posto prevrće oči, on puca na ciljnu grupu koja se prima, i koja će uvek da postoji.
    Ali ovaj urke dva ima i neke komplekse jebiga, ne ume da kulira ko barjaktar nego se isprimao na prozivke umesto da ne obraća pažnju i nastavi da šarmira klinke koje mu svraćaju na štand da im potpisuje knjige.
    Potpuno legitimna strategija uz adekvatno korišćenje društvenih mreža ako nisi potpuni hodajući kompleks i retard. Urke 1 je to znao mnogo bolje.

12. u italiji sam jebiga sad tek vidim HAHAHAHAHADA

13. atomski nije trol, lik ima bpd i jos po koju dijagnozu, stvarno je poremecen, ne zajebava se

14. Tog sam tražio, uroš1 je isti debilko ko ovaj pesnik.

Dajte još pikanterija o ovom urošu1, cenim da je penio više od peanika. Vidi mu se da je retard u faci.

15. Dajte još linkova do barjaktarevica

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.