Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Joj marijo, ne brini otvoriću joj horizonte, proširtri svefe interesovanja, i pripojiti ju na izvor saznanja...
Časna pionirska!
Mislim musketarska!
Marija sotono hahahahhahahaahha
Maro, ima jedan na četu iz Višegrada i takodje je divan.
Odisej, odvezi me ladjom u pm od ovih ovde:))
рекла ми је МараМуња
Оћете Ћерилицом или латиницом?
Kako njih dve kažu, Vok. I neću te zvati Dadli tri dana. :)))))
Maro, taj iz drugi je rezerva.
Munjo, zajebala si se, mi već jesmo u pm. Može samo duvblje sad da se ide. =)
Joj, ja zaboravila da si ti Dadli! E napiši nam onim slovima iz Gospodara prstenova, ili dobijaš repić =D
Serg meni je ne dadose jer jos nisam diplomirao, kazu oce skolovanog vjernog i tako to. Mada musketari imaju poseban sarm ne odustaj :)
Brat Sale i on je musketar, Johnny Castle u stvari... No zar nije bio na ovim vašim temama do sad... vidno iznenađen
Ili mi je uspjela špijunska misija "kameleon" gunđa sebi u bradu :)
JUJUJUJU! Još jedan muški!
Dadli iz Potera!? hahahhaa
Auh Brate Vokas :)
Ма Тако ме Мара зове, А ја се нервирам!
sad im kao smeta musko drustvo, svasta :)
Dragi muški, kao što vidite, ova tema dugo nije videla Y hromozoma, tako da...vatajte šta stignete. =D
Hladiša, ja volim Serga:P
Vitez je vitez:))
Bok, Mari napiši ćirilicom ako može.
Neću te zvati Dadli hahahhahahahahaha
Којим словима из Господара Прстенова????
Jeste, Vok, iskida se srce moje.
Hladiša, opet si nestašan? :))))
Ma ne zajebavajte. Uradi kako je tebi najlakše, Vok.
Ја пишем онако како Је Сова рекла!
Dadli bundevice!!! :))
Hmmmm, i meni liče na amazonke pomalo Kolde, usput kad promjeni nik? ne bih te prepoznao bez Sličke:)
Trio Mare i Jano, osvojišmo mi temu, rekao bih :)
Sova ništa pametno ne ume da kaže. :)
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs282.ash1/20980_1343463542491_1108314249_2301164_7903092_n.jpg