Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
:dodaje Mari DDT:
:bega na drugu temu das ne uguši:
:turpija nokte:
a moj SDD?
А где је сад пацолино?
:otima Jani turpiju i šalje je po pivo da bi mogla potpuno da uživa u haosu:
mapo tuj sam i stavio kacigu na glavu...
:odlazi po pivo i kupuje sebi lizu...ceka pocetak:
Šta je šalješ.
Poćeraj to strogo!!!
Vako.Aj bre po pivo!!!!
NECU
:pokazuje srednji prst munji:
:pacow se vec naoruzao sa pivom:
:a i jos stosta ima:
Видим да ћу ја морати да је пошаљем. :)
Madammm sa stiklicama...za lepoticuuuu:))
http://www.pressies4princesses.co.uk/img/our-gifts/yummy-scrummy-lolly.jpg
Pa vidite da je otišla čim sam joj rekla, šta sad zezate. Jebiga, ne može Jana svakog da obožava ko mene, crknite vas dve...i ostali. =)
Обожава те. Са сенфом и кечапом.
:donela mariji pivo:
hvala tvoru :D
divna je lizalica :))))
obozavam je i ja i bez ta dva priloga :P
:crkla al joj ne ide:
Voli bre mene ovaj svet.
Ne može bez vake sove ni da prdne.
Aj Maro, poćeraj to malo.
Viš da talasaju u prazno.
sovu volem najvise....
za dorucak
Hvala Jano, daću ti da se založiš za mene kad ovi počnu da pale fitilje. =D
Maro...inače bih razmislila šta da odgovorim...ali...sam ostala bez teksta...da nosim kapu sad bih je skinula...rispekt. =)
sad sam se izgubila
ko koga ovde obozava?
:))))