Pa imaju ljudi pravo da probaju da udare na najčeg, ako smatraju da je sve moguće. Ko sam ja da ih rangiram? Izrangiraće se sami za drugi krug. Al nešto mislim da u poslednjim krugovima ipak ban bune veći? Al otom potom. Dogovorićemo usput.
Ako kaizen učestvuje, jedino tri meseca ima smisla.
Njega sam ja već banovala sa nekim PVTom, od tad se ne pojavljaje. U slučaju da snajperiše: Kaizene, odgovori mi na PVT, čekam već 26 dana...
Možeš ti to, Pani!
Bukvalno zvuči kao reklama za Viagru lololo
nebitno je mogu li ili ne mogu, ne učestvujem nigdje gdje si ti :)
Svako dobro želim:)
Mlada, komotno možemo Cokula i ja revijalno a kako bi Pani mogao da učestvuje....ako je to ok sa svim pomenutima :)
Profe, omrazen si medju vukajlijasima. Razmisli zasto je to tako
aj smislite vi pravila opet pa ćemo vidjeti, tu sam ja, neću niđe :)
Kako ti kažeš, druže stari ;)
Ajmo ljudi prijave... Nemojte da zortate od jednodevnog bana.
Ajd oću i ja.
Ja učestvujem ako je ulog ban od deset dana. Koji će mi jednodnevni ban, ako se ulogujem svakog trećeg dana?
Кад се почиње са писањем ових декфи? Ово све као да је неки трол, и то лош
Da, dan je malo. Ako kaizen učestvuje, jedino tri meseca ima smisla.
Protiv Remca prijava
Nije trol. Sad ćemo da se uparimo i da dobijete prvi zadatak.
Agilni ti možeš ako izgubiš da tražiš za sebe 10 dana. Znaš da je kod mene demokratija.
Ostali su slobodni sledeći autori:
1. Galantni kosovac
2. MultiChipmunkED.
3. Agilni.
4. krupovrbaski zmaj
5. Kashof
6. ShteffNK
7. Advokado
8. torazulu
Izjasniste se protiv koga igrate. Pa da krenmo da pišemo.
zar neće ovi slabije rangirani (npr što nijesu u top 100 autora) da idu u neke borbe prvo? da se ustanove kosturaši i to?
Pa imaju ljudi pravo da probaju da udare na najčeg, ako smatraju da je sve moguće. Ko sam ja da ih rangiram? Izrangiraće se sami za drugi krug. Al nešto mislim da u poslednjim krugovima ipak ban bune veći? Al otom potom. Dogovorićemo usput.
Njega sam ja već banovala sa nekim PVTom, od tad se ne pojavljaje. U slučaju da snajperiše: Kaizene, odgovori mi na PVT, čekam već 26 dana...
a ko ocjenjuje? kako se bira pobjednik?
Količnik. Ja mislim da je to naj fer. Ali ako ima bolji predlog tu sam.
ok. dužina banovanja je nebitna, svi imamo armije duplih. i ti si organizator a ne onaj kralj?
Ja sam glavni i odgovorn urednik ovog takmičenja, a kako mi Celt lepo predvideo uskoru i Blica i Informera.
Vjeruj mi.
NEKA IGRE POČNU. DOZVOLJAVAM.