Takmičenje u BANOVANJU

1. Izaberi nekog drugog. Pa ga možeš sačekati u drugom krugu. Naravno, ako prođeš. Sad od prijavljenih, ne znam koga bih ti preporučila. Al evo, ako izabereš mene, možeš tražiti odban za nekog.

2. imam onaj štampač što štampa jestive boje, možda da odstampam po torti pa im ponesem u redakciju obradovali bi se sig.

sad sam ukapirao sta si napisao. sta ce ti stampac sto stampa jestive boje kuci, pobogu? jesi poslasticar? il ti neki propali poslasticar dugovao novac. evo, treci razlog ne mogu da smislim

3. Ja paninaro. Prof je moj asistent.
    Prijave će trajati 24h.
    Mada, sad kako vidim da vam je zanimljivo mozda i duže. I zbog svetog Nikole.

4. ponoviću pitanje, ko organizuje ovo, partizanka ili prof?

5. ko je upisao par mene i hajlandera, ti ili on? o čemu se radi?

6. Partizanka organizuje, ja ću da te banujem. Po službenoj dužnosti. Smeh.

7. znate da ne učestvujem u akcijama profa.

8. tako da... odjavljujem se.

9. Traziote je

highlander007
    Turi me na spisak.
    I daj mi paninara.

pre 7 sati

10. nebitno. očigledno da ti ne organizuješ.

11. банујте панинара на 0 дана. Да се охлади мало

12. tako da... odjavljujem se.

Hahahah kaži mi da se zajebavaš ili da imaš pametnija posla, nemoguce da se trigeruješ i misliš da Partizanka nema svoj integritet...izađi na duel, druže stari, sprdamo se :)

13. nikada nisam učestvovao u stvarima koje organizuješ. ođe si se prišljamčio malo i to je u redu ali bez mene će ipak proći :)

14. Hahahahaha, Pani, e sad si me nasmejao:) Svakako ti želim ugodno veče i lep praznik današnji :)

15. Prijava. Dajte mi nekog bas antipaticnog neoliberalnog seronju za protivnika.

16. пријава

дајте ми кбо-а да га рашчеречим

17. Paninaro, molim te nemoj da napustiš moje takmičenje. Ti si mi zvezda večeri. Tri autora su tražila tebe. A i tvoj post da bi pljuštali banovi mi je dao ideju za ovo.
    Možeš li ih banovati? Maaa možeš ti to!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.