Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
prejako krindzujem, provali deku u crvenoj trenerci
https://twitter.com/penispiling/status/1107707657278898177
Samo tadich tadich tadich
Samo tadich
https://twitter.com/fjfish/status/1107573291852521472
Protesti v blgaria
Da li smatrate plidua belcem ja i ne baš
sta vicu ovi na bombasevom snimku?
ove godine su me do te mjere iznervirali da cu se iscimati o konzulata da glasam.
Cekaj, kako to BIH drzavljani mogu glasati na izborima u Srbiji?
Jovo Bakic, covek koji sebe predstavlja sociologom je master ispraznog palamudjenja koji odmah zatim prelazi na kritiku svega postojeceg i najveci defetista koji se jos uvek nije kobejnovao.
Svaka njegova izgovorena rec je uvreda i obeshrabrivanje svakoga koga se dotakne. Kakav jebeni mracnjak i debil.
Vuleta guraju amerikanci i njemac da se reši kosovo Boška gura rusija jer joj neodgovara da se kosovo reši u najkraćem mogućem periodu a šta je sa Đilasom i Jeremićem to mene zanima
Djilas i Jerema hoce da oni budu ti koji ce resiti kosovo sto pre uz podrsku amerike
Mada nije sigurno ovo za vucka sto si napisao, on flertuje sa nemackom i amerikom sto mora, a ovamo opet dovede putina itd. Mislim da je prevejan vucic, da vuce za nos evropu kobajagi igra po njihovom a ustvari ceka povoljan trenutak da uticaj natoa i njihova podrska kosovu utihne pa da uz pomoc rusije samelje to. Ako ne primecujete pojacavaju se vojne snage srbije, zovu u vojsku zovu na vojne vezbe, zovu na kurseve za rez oficire
Rat i vojska tj pešadija to nema više
Ma gde, nije Đilas lud da uzme vruć krompir u ruke i da se on jebe s Kosovom
Čuj ko stoji iza protesta, hah jebeno pa ko može hiljade ljudi izvesti na ulicu ako nema razloga iz nedelje u nedelju?
Svaki protest u Srbiji od vremena pa do sad je isti i ima potpuno istu matricu. Svuda postoji određena grupa ljudi, uključujući i mene koja jednostavno ima želju da izađe na ulicu. To je ekipa od 500 ljudi u svakom gradu i to su uglavnom isti ljudi. To se lako pokrene i održava, kljuca dok vlast ne ispizdi i počne da brljavi. Svaka greška vlasti nervira svakog dana novu ekipu i tako to krene. Ovaj psiho može da sere tri nedelje o nasilju, ova akcija je bila do jaja i on to zna. Bukvalno jebeni Đilas može sad svakog trenutka da izvede 10k ljudi na ulicu. Znači stvorena je ta napetost i to ne može više da se ignoriše.
Ovo šta kaže Maestro, to je bukvalno mantra svakog naprednjaka, eto on njih zavlači, ali ne misli stvarno da prizna. Aha, u kurcu. Mada ne kažem, ne sumnjam da on negde u dubini krije tu nadu da će moći da izbegne sudbinu, ali od toga nema ništa. Zapad mu godinama guta brljotine i stiglo je na naplatu. Mali problem jeste i to vam evo stojim dobar, on nema muda da potpiše nezavisnost Kosova. Ne da ne bi hteo, već se jebiga zna da je pička od čoveka, id deteta je bio mali uplašeni miš i to znaju svi.
To zna i opozicija, jednostavno lade muda i čekaju da Ameri vide da on neće ispuniti šta mora. Sve procene jesu da igranka kreće od septembra i da je do NG gotov, nadam se samo politički.
evropa je poznata po tome sto je srbi zavlace i uvek zajebu.
Vuleta guraju amerikanci i njemac da se reši kosovo Boška gura rusija jer joj neodgovara da se kosovo reši u najkraćem mogućem periodu a šta je sa Đilasom i Jeremićem to mene zanima
Ja ipak mislim da je obrnuto. Da ovaj za americki ukus suvise flertuje sa Vlajkom i narodnom republikom. Pa mu namestili ovu trojicu da talasaju. Posto siptarske provokacije nisu uspele. Jbg, nigde ih nije bilo do pre par nedelja i dok ih nije bilo protesti su bili mirni. Ovaj jeste ludi narcisoidni autokrata, ali nije glup. Zna te fore, vec su ga jednom skomatali sa vlasti na tu foru.
Zavlači nego šta. Do sad je mogao sto puta da ispuni njihove uslove da udjemo u EU ali nece. Koliko ste puta u zivotu videli tablu “obnovu ovoga je pomogla evropska unija” ili “ovo je donacija evropske unije”. Solidno mi muzemo tu smrdljivu tvorevinu, s obzirom da nemamo nikakve namere da udjemo tu. Ali retardi ne shvataju da Vucic ne moze to javno da kaze. Kad bi usli u to sranje tu bi nam bio kraj. Oko dva miliona sirotinje bi spicilo za Nemacku, Austriju, bilo gde, ne bi imao ko da radi, EU bi sjebala i svinjare i vocare i sve zivo, propali bi. Zato Vucic sad ima idealnu poziciju, nadam se da nece sjebati nista:
1) da pocisti ovu smejuriju od opozicije na izborima
2) da ne prizna kosova, da drzi tu pat poziciju sto duze, znaci 10 godina ako treba nije problem
3) da ne udje u eu nikad jer nece priznati kosovo
4) da se saceka povoljna geopoliticka situacija da se povrati kosovo (mozda ce se desi pre nego sto zamisljate)
5) da saceka da se evropska unija raspadne sama od sebe (desice se lagano)
U odlicnoj smo poziciji i ne smemo dozvoli zutoj bagri da sedne za kormilo i prizna kosovo, udje u eu, unisti nam drzavu. Iz tog razloga cu kao i na svakim izborima glasati za sns.
Inace predlazem gledanje (slusanje) ovog videa svakome ko razmislja da glasa za zapadne sluge:
https://youtu.be/kx_Yhofedag
Inace trenutno ruze cvetaju u ovim oblastima, hahaha.
Uvek se zadivim kako maestro uspe u tako malo teksta da napise toliko gluposti. Prelepo
maestro ti se baš kuneš u vučića a
http://static.elitesecurity.org/uploads/2/7/2726678/Sloba%20Sloboda.jpg
Maestro pre 20 godina
https://www.kurir.rs/data/images/2016/01/17/00/825491_aleksandar-vucic-kult-licnosti_ls.jpg
Maestro danas
(cekamo edit)
Maestro za deset godina
jedan lokalni krimos onako prilicno zajeban izrevoltiran rekao, ''jebo mamu gde god odes na sta god hoces da stavis sapu, andrej vec stavio....nema ni kioska vise da reketiras u gradu sve drzi''
a bukvalno nije ni tajna vise hahah, po ns zna se ko reketira i cija su ekipa...jos malo pa ce poceti i tezge na pijaci da reketiraju