Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pratim
"Bašibozluk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribanda i Srbenda. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj stvarnoj istoriji."
јеботе каква је ово глупост, лик буквално ништа конкретно није рекао. пази њега `89 он, слуга свих господара, један безвезњак, поручује. да је пре сто година ово и оно. лол па ко је водио земљу од `45. плус цивилизацијски није реч. не значи ништа. као културолошки нпр. какав повратак у опанак и шајкачу, из чега повратак, из смокинга и фрака што носи колико, пола % становништва?
да срби су против нпр. немаца и турака који су САМО ХТЕЛИ ДА ИХ МАЛО ОПАМЕТЕ
најлицимурнија изјава коју сам прочитао овог месеца
Шарлатан који је изашао из златних гаћа и глумио неког пролетера, безвезњак који се преквалификовао међу црвене јагњеће бригаде. Изгледа да му је једино надреалистички рад за плус, све остало гомила фекалија. Знам за његове испаде сл. природе, ово први пут читам, у сваком случају изјава већи промашај од Мијатове пречке 98.
стефи друже?
Žene: Šminkaju se, stavljaju lažne trepavice, guraju čarape u brus, kupuju umetke sa dupe, nadogradjuju kosu, notke, kvarcaju se u solarijumu, ove malo žešće stavljaju silikone u usta, sise, dupe, smanjuju nos, povećavaju jagodice, zatežu kožu
Niko:
Muškarac: Presadi svoju rodjenu kosu sa potiljka na zaliske
Žene: ismevaju ga
Teško mi je da priznam da se skoro slažem sa Maestrom. Realno je lejm da se muškarci upinju sa čupanjem obrva, brijanjem nogu i farbanjem ali ovo mi je okej.
+1
Super, jos samo da nadjete gde ja ismevam Lecica zbog kose, a ne zbog ponasanja i imate pricu.xD
Na Maestra sam se nadovezao. Jbg mator je Lečić, malo je teatralan valjda što je glumac ali ovde se ipak samo malo izblamirao. Ima mnogo gorih blamova i od vlasti i od opozicije kako su krenuli protesti.
Мени је ово најлејмније, стресирање око косе. Као да је лоше бити ћелав... може то добро да стоји чак.
Leka za celavost ne postoji na planeti, to je valjda svima jasno
Source: Bezos
Skroz subjektivna stvar valjda. Dlakave noge mi ne smetaju, ne bi mi smetalo da osedim ali ne bi mi bilo skroz okej da oćelavim.
Kako bre ti je ovo više lejm od likova koji izvlače obrve?
Јер ја чупам унибрау па сам лично изазван :)))
Pa brate realno je pederski. Pogotovo ako izvlačiš onako ko neki fudbalerčić. Počni da kratiš makazicama, pa možeš da se računaš u metroseksualnce, a ne u homoseksualce. :)
debeo - krupne mi kosti
ćelav - jak mi testosreron, jebač sam
ćelav - jak mi testosreron, ja sam pravi muškarac*
Predsednik kluba, SNS kadar - šta je jedna trula jabuka nasuprot čitave armije slobodarskog duha, uuaaaa cigani kme kme
Pardon
Predsednik kluba, SNS kadar:
:)
Hahahaha Profe... Treba da se otvori tema za ove Bombijeve spinove, nešto kao "Sirotinjska spika".