Протести у БГ

1. Au prelepo... Je l' piše negde koliko ima ljudi?

2. tvoj vucicevic izbrojao 7250

3. Ima neko normalan da mi odgovori?

4. Ima ljudi al ne dovoljno.slobodna procena 20-30 hiljada. nema dometa kod skupstine mora malo covek da se udalji

5. hahaha bombas po obicaju vodi revolucijsku bitku iza tastature....izadji na ulicu nekad bre, ne drugi da biju tvoje bitke

6. ja kad sam u Srbiji nijedna ne protekne bez mene, tako sam vaspitan... ne sedim u novosadskoj garsonjeri sa lutkom na naduvavanje i ne cekam da prebijem kevu za 100 dinara hahaha

7. Ima ljudi al ne dovoljno.slobodna procena 20-30 hiljada.

Pa tako i meni deluje po ovome što gledam. Sve sve ali da na protestu govori majka Bake Praseta...

8. bas, bas dosta naroda... za sadasnje uslove se moze nazvati kriticnom masom, ja bi upo jbg, djilas da plati muriju i zandarmeriju i samo upasti na rts, za dva dana zavrsena prica

9. 20k kritičnna masa?

Zvezda je u jebenoj areni na meču evrokupa imala 22k gledalaca.

O ovome vam ja pričam, glupava opozicija ne zna šta radi. A kad se bude ugasio ovaj talas, psiho će da nas jaše još jače i brutalnije.

10. los trol kulendzijo, krajnje los, da si jednom u zivotu bio na demonstracijama ili na utakmici znao bi sta je 20k ljudi

11. hashtag*svi mi koji mislimo da bonbas nije odsluzio ni vojsku

12. Ja otisao. Dva h stajao,dosta od mene. Krs organizacija,ozvucenje nikakvo ako nisi ispred bine nego malo sa strane nista se ne cuje. Samo menjaju one za govornicom,koga boli kurac sta ima da kazu,pada kisa ljudi se mrznu. Ili dajte setnju ili neke ciljeve tipa aj blokiramo nznm auto put nebitno jebeno ili razlaz kucama.
    Prvi protesti na kojima sam bio od pocetka,objektivno razocarenje. Toliko najavljivano,dugo nece imati priliku da ovoliko ljudi skupe(a na kraju nije toliko malo bilo,pristizali su).

13. ozebla guza dva sata... e jebem vam mladost splacinari, kad se setim na minus dvadeset spavas na ulici i gutas suzavac, nema od vas go kurac

14. Koji suzavac da gutam majmune,ono skup jebenih penzosa I studenata sociologije. Alo bre dva meseca seru o ovom danu uspeju I mene koga boli kurac za ovu drzavu da izvuku na ulicu I maksimum bude da pisac saljivih dela I sergej narkoman seru. Znaci 0 ciljeva,zahteva,akcija.
    Da sam hteo da ubijem proteste ovo bih uradio.
    Znas kad ce da skupe ovoliko ljudi ponovo? Sl nedelje se kurir nece zajebavati stvarno ce biti 2k ljudi na ulici.

15. zato i postoji citav niz zakona, ljudskih i moralnih, da sprece takve splacine u nameri da postanu bilo sta osim nebitnih individua cija guza ozebe za dva sata i cije misljenje nije bitno ni uzoj porodici

16. A da pricam sa likom koji moze doslovno otac da mi bude,nznm koji mi je

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.