Prijava

Šta ti je politika, od čovjeka napravi kurvu za 8 sekundi.

Па наравно, давно је то Макијавели недвосмислено поручио.

Ево Баде питао те Глупан нешто на овој теми па види да ли знаш да му одговориш

Знам да су у Станарима добре, не знам колико, али чим се нико не жали ваљда су добре.

Рудник лигнита Станари.

https://youtu.be/47mQ-XUfEQI

Pozdrav za Nebojšu Šajinovića i svu SDS-ovu svitu od Vukote do Cicka

dobro vece republiko srpska moze li mi neko reci kolike su prosecne plate u rudniku boksita u milicu danas za razlicite pozicije pitam cisto ovako informaciono posto je to nekad bio najbolji posao u bosni celoj

lokativ od milici je milicima sportski pozdrav

Hah Skočko...sve si u pravu. Ipak, ovo što sebi dozvoljavamo kao građani zaslužuje jedan zemljotres ili poplavu... da nas pola izgine.
Politika svakako jeste kurva, ali sa Dodikom gubi svaki smisao...više nije ni kurva.

Momci u Stanarima imaju plate preko 1600, 1800 mašinisti kotla.

Američki profesori svoje studente uče da je politika - vršenje uticaja. Kratko i jasno, sažeto i precizno. E onda od toga kreću širenja, granjanja i dalje teoretisanje.

A jučerašnjim prolivom po jadnom, ni krivom ni dužnom, Šajinoviću (ja se nadam da Vukota nije stvarno prsotina pa da je očekivao da će sa njim da pobijedi Obrenove trubadure, to bi ti trebao znati, bliži si izvoru svakako) i obezglavljenom dobojskom SDS-u Obren je poslao poruku svima - i SNSD-u i SP-u i DNS-u i njihovim satelitima. Jer ono što su oni uradili juče uradili su svojom infrastrukturom i svojim ljudima. Načelno, u medijima se predstavila slika da su svi na Borisovoj strani, od Dodika pa nadalje (i jesu bili, ne sporim) i da je Boris gradonačelnik zahvaljujući SNSD-u i koaliciji, međutim na terenu su izbore odradili samo Obrenovi ljudi. Izlaznost SDSD-ovih birača je bila mizerija opšta (kao i ukupna izlaznost), socijalisti su bojkotovali izbore (Srđan je to javno i rekao na konferenciji, da nije ni za koga jer su govna i jedni i drugi, eto samo je on pošten jebem ga u usta žvaljava), DNS i ovi ostali su odradili mali dio posla na selima ali nemaju oni samostalno toliki broj ljudi da naprave neku prevagu, .

I nema nikakve veze protiv koga Obren ide i kako se zvala njegova opcija. On ima mašineriju koja je opasno uigrana i svaka mu čast na tome. Plus što je sad sa ovim šurovanjem sa Dodikom otvorio mogućnost da uzme dobojski SNSD jer je Gostić na umoru, što mu daje još širu lepezu preduzeća i ustanova preko koje može da kupuje (ili ucjenjuje) ljude zaposlenjima...

Matori udbaš, mašina za malverzaciju, skidam mu kapu.

Sve si 100 posto u pravu. Ne mos vjerovati, slazemo se. Btw izlaznost je bila 17000 realna, 18000 su ubacili u kutije....kad to znam, svaka prica o idealima je suvišna

Ma da li je i tolika bila.

Pa samo pogledaš na cikovoj stranici, izborno mjesto Dositej Obradović 1 i sve ti je jasno - 18%
I to je jedino biračko koje je 100% ispravno, garantujem, jer je predsjednik biračkog odbora bila žena koja je neka čivija u pravobranilaštvu i totalno joj je pucao kurac da se cima da digne izlaznost ili da namješta koliko će kome.

Гласајте за нас.

То је село моје роде Љескове Воде...

Juce se vozimo ja i devojka u autu, slucajno prebacim na BN radio. Kaze mi: daaj prebacuj ove bosance glupe. Hahaha ozenicu je majke mi.

Авввввв. <33 Двоје су се тако смували.

Куд се потрефи глупи босонски радио?