Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Један одличан доктор овде у Добоју. Ишао сам често код њега због очију.
Иначе из Требиња је.
Нек му је лака црна српска земља
Умро Младић
http://rs.n1info.com/Vesti/a568400/Ratko-Mladic-nije-umro.html
То брате!
Нек је твојој мајци хвала! :)
Dobro jutro i poslednje zbogom
Pazak na put ka zemlji EU, karta u jednom smeru.
29 година бастион си Српства срећан рођендан Републико Српска!!!
CESTITAM BOSANCI
Sve najbolje našoj mlađoj retardiranoj braći iz Bosne i Hercegovine.
'vala.
све нај
Pitaju Trumpa na vjestima zašto je napustio belu kuću
bela kurac, bela kuća
Alo ljudi, što je zamrla ova tema. Mi postojimo.
znamo, gledamo vas u ćacilendu svaki dan, na izborima u srbiji gledamo kako podržavate žvalavog, kenjate o blokaderima non stop, pravite sranja i tako to
Je l' Jovo, ko vam je ustvari šuknuo ovog Šmita? (i onog pre njega što je bio s istom titulom)
Ja kol'ko se sećam Dejtona, dogovor bio jedna država, 2+1 entiteta, dogovor oko svega mora da bude jednoglasan izmedju 3 strane (na kraju krajeva zbog ovog zadnjeg valjda još niste u NATO). Kako neko može uz sve to da vam da namesnika?
pravi se jovor da šmit ne postoji
E moj pepsaro, vama dodju jovori od izbora do izbora i ne mozete da se dogovorite da ne glasaju za vucelu a pitas se sto bosni treba VP
OHR je formiran odmah nakon dejtona. Nije sporan OHR, sporan je konkretno ovaj poslednji visoki predstavnik jer za razliku od prethodnih nije imao podršku savjeta bezbjednosti. E sad, da li je ta podrška striktno neophodna, u to nisam siguran.
Viki:
Čitao sam neka istraživanja izgleda da kod nas zaista većina ljudi ne podržava studentske proteste. Za to mogu biti sledeći razlozi:
1. Ljudi prosto nisu dovoljno informisani, nasjeli na propagandu, itd...
2. Ljude baš briga za korupciju i diktaturu, nego gledaju ko je bolji za zaštitu interesa Republike Srpske, i u tom pogledu im se Vučić čini kao sigurnija, čvršća opcija, nego neka eventualno ljevlje orijentisana vlast koja bi istog mogla da smijeni. Pogotovo sad kad je opet frka oko ove presude Dodiku, itd...