Добро јутро, Српска републико!

1. uglavnom ne ulaze svi u isto vrijeme u pubertet - može biti odstupanja i po 2-3 godine

2. vidi se da je imao pripremljene odgovore na sva pitanja i mnogo se potrudio da se vidi da je pametan

al ceo akcenat je bio na ovom voditelju iz praznog amfiteatra koji mu daje na bitnosti. Klasicna pod 1 plaćena promocija pod 2 popunjavanje programa u ranku "zanimljivosti" vidite kakvu to decu imamo

minvajl imas x pametnije dece kojima se niko ne bavi na taj način i ne pravi od njih debile.

3. ma dobro jebo te pubertet mali ima 15 godina a fura spiku ko neko što ide 5razred. Kao iz ćacilenda da je izašao sa pričom i nastupom

4. "povezo pitagoru i veštačku inteligenciju"

E J
    J

5. a tu uopšte nisu rekli šta i na koji način, bez nečeg konkretnog prazna priča

6. mali je kurton keva radi poso to ti pričam sve vreme

7. ako vec imas neki kvalitet onda pricas o delima, postignucima. Ovo kalsik popunjavanje programa i palamudjenje. Neko vec sa 15 dina svestan svojih kvaliteta ne bi sebi dopustio ovako jedenje govana.

Evo ne znam mozda je i Tesla bio ovakav debil samo nije bilo kamera da se to snimi.

8. Nije kurton, mali je stvarno osvojio dosta nekih medalja na svjetskim takmičenjima, itd.
    A da je stara malo opsjednuta njime, i da su se ufurali, to je tačno.

9. kako ti zamisljas ta takmicenja za mlade na sveckom nivou? kako se to delegira? Plaća li se kotizacija? Kako to ukupno funcionise znas li nekog kurca o tome?

10. vrv načuli dae mali predobar u osnovnoj (učiteljica prenela ujedinjenim nacijama zaduzenim za Bl) pa pozvali jerbo steta da talenat propadne

11. Neam pojma, ali ne vidim i po slikama da je išao po tim takmičenjima... Ne možeš to sve fejkovat.

12. tu imaš dve varijante, varijanta stvarno te pozovu i nema te nigde, i varijanta dva gde se samopozoveš i kmečiš na sve strane.

13. nebitno, da ne bude sad nesto serem mozda je mali buducnost evo sve mu zelim najbolje da bude pravi srb koji ce radi sve kako valja da ne bude neki ćacika ko onaj najbolji student iz doboja koji se gnoji po normalnoj mladosti serbie, i onaj drugi što šmrka koks i želi da uči

14. ne znam dosadila mi je tema, kažem ti ima i dobrih i ne tako dobrih stvari u ovoj priči
    ja se nadam da će dobre preovladati
    mali čini mi se da ima talenta, samo se nadam da će ga iskoristiti u dobre svrhe, i malo smanjiti ego

15. e kad to već kaeš onaj pocesta uopste nije loše ostario

https://i.ytimg.com/vi/hXTMN1AeLYo/maxresdefault.jpg

16. da sad izgleda kao neki mangup/boem/štreber/filozof, ima pametnu facu

17. Ipak priča nije fejk. Malo sam više istražio. Stara mu je bila najmlađi doktor nauka kod nas, doktorirala sa 30 godina i bila najbolji student na ekonomiji. Prosjek 9,88.
    A njena rođena sestra Andreja bila najbolji student na medicini, prosjek 9,58, onda otišla u Švicu. Inače nefrolog. Zna je moja stara.
    Kaže da je bila nesporan kapacitet, ali da je i ona bila puna sebe i da zato nije bila omiljena.

Izgleda se zaista radi o vrlo nabrijanoj porodici, sve neki genijalci... a uz to i puni sebe. Mali samo nastavlja tradiciju.

18. Petnaestogodišnji Nikola, unuk poznatog prnjavorskog doktora Mihajla Figureka i sin Aleksandre Figurek, briljirao je na prestižnom takmičenju u Barseloni među vršnjacima iz 40 zemalja!
    A neko u komentaru dodao:
    Samo još navedite, da je Nikola i sin Đorđa Savića . Čovjeka koji je bio vukovac u srednjoj veterinarskoj školi, koji je završio dva fakulteta u roku. Veterinu i poljoprivredu..koji je profesor na fakultetu, itd,itd.. Svaka čast za Nidžu, geni su čudo..

Znači baš sa svih strana se skupili geni.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.