Prijava

Пуна подршка, повратимо власт над Вукајлијом и времена кад су овде босанци и црногорци били само неприметна статистичка грешка.

Komunisti su krivi za sve jer su nam oni pordali priču da nema veze ko je odakle već da smo svi isti a nismo svi isti jer da smo svi isti svi bih smo bili Srbi, a ne Hrvati, Bosanci, Crnogorci.

Meni je OK da nas zovu Srbijancima, ako Bosoonci prestanu da se vređaju kad ih tako zoveš.
Ako nastave da furaju pricu NISAM JA BOSANAC, JA SAM SRBIN IZ REPUBLIKE SRPSKE, BA da se nazivaju isključivo Republikošumistanci.

Slazem se sa misterom, poz za bosance sa sajta

Meni je OK da nas zovu Srbijancima, ako Bosoonci prestanu da se vređaju kad ih tako zoveš.
Ako nastave da furaju pricu NISAM JA BOSANAC, JA SAM SRBIN IZ REPUBLIKE SRPSKE, BA da se nazivaju isključivo Republikošumistanci.

Зовите ви оне горе Босанцима колико год вам воља само схватите разлику између њих и нас Херцеговаца. Херцеговци никад нису били Босанци, ни по менталитету, ни по историји, ни по било ком другом аспекту. Жалосно је да су Србијанци толико глупи да им се тако једноставна ствар треба детаљно објашњават, као да је у питању нека земља у Океанији а не једна од девет држава са којима се ОНИ граниче. А кад кажем Србијанци, мислим само на ову неман из Централне Србије, понајвише Београда, Војвођани познају основе географије регије у којој живе.

Hercegovina? To negde u Bosni?

Мене неко овдје зајебава или шта? И после су Босанци глупи.

Ma pusti bolju, cuj hercegovci i bosanci haha nije kurac nego je penis

Ај да поновимо како се држава зове. Јел оно би само Босна? Гдје се Мостар налази? Ако сад не тролујеш плиду стварно си пањина.

A Brt, Hercegovci to ti nešto ko Šunadinci ili Vojvođani ovde.

Није, Херцеговци су потпуно засебна цјелина од Босанаца. Не видим да се вама држава зове Србија, Шумадија и Војводина. Ми смо с разлогом Босна wait for it и Херцеговина. То је име државе која садржи двије јасно диференциране, и једне од других географски независне, регије. Свима је то јасно осим вама Србијанчинама.

Pa kaćete se odcepite od Bosne, ko što su se recimo Crnogorci odcepili od Srbije I Crne Gore?

Msm država je npr Trinidad i Tobago, to što je Trinidad jedno, a Tobago drugo, to zanima bukvalno samo stanovnike Trinidada i Tobaga

Отцјепиће се Република Српска од БиХ, Херцегоцина је анационална регија.

Значи Црногорци су заправо били Србијанци кад се држава звала Србија и Црна Гора? Не интересује мене шта занима вас који нисте одавде. Ја сам Херцеговац, не Босанац. Никакве рационалне повезнице са Босном немам, Босна почиње од Фоче па нагоре. Назвати Херцеговца Босанцем је исто што и назвати Црногорца Босанцем. Нема никакве историјске, географске ни менталитетске црте по којој су Херцеговци Босанци. Јеботе, не могу да вјерујем да је потребно уопште водити ову расправу.

Hahahaha boljo presmijesan si, dobro ti je rekao ovo djoto. Ne znam samo da li se ovi iz Tobaga peckaju na to kad im kazu vi ste Trinidadižani hahaha

A pazi koliko se bolja distancira od svega. Bukvalno ce da napravi posebnu rasu i naciju za sebe i svojih 5 ortaka iz četvrtog pet (al srednja)

nemojte se svadjati, praznici su

To malo do nove, kasnije cemo da se ljubimo i grlimo i pevamo i da lumpujemo, i nek je ziv zoran predsednik i svi u omladina sto postoji u srbiji