Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ајде да изађемо да пребијемо ове Давиде што би да нам руше Вучка
https://vukajlija.com/forum/teme/74144-crna-ruza
lajkuj moju stranicu pa ću ja tvoju poyyy
дсааф
Ko podržava Vučića i njemu slično rak mu meso pojeo, ostao gladan i produžio dalje.
Знам да се понављам већ хиљадити пут али ТРАЈНУЈТЕ ДАУНОРЕТАРДИРАНОГ МАЧКА У ЧИЗМИЦАМА. Зар због једног дауна цијели форум да постане подијум за дебиле?
Ничему не доприноси осим спему и гробљу дефиниција
Прочитајте правила теме ви што подржавате гејшарене либтарде, гушите слободе, кмечите и хоћете да сви будемо сиротиња, е неће моћи, једном сте нас преварили са Слобом, нећете поново
а босанци нек просто одјебу, шта се трпате свуда маму вам јебем
И Босанци и Херцеговци су Срби малоумног те јебем. Ко ти крив што си бјежао са часова историје и географије, ако си уписан у школу икад и био пошто не дајеш такав утисак. Србија је настала у Босни лажни сте Срби србијанчићу циганобугарски поззз
ХАХАХАХАХ... ех да, овај србофоб доприноси трансферу блама. То заборавих да наведем
Jebala vas politika i stanje u vašim banana kvazi-državama smrdiji, bošnjoj, republici smrdskoj i ostalim govnima
Јебала вас политика и стање у вашим банана квази-државама смрдији, бошњој, републици смрдској и осталим говнима
ne razumem je l moze na osisanoj latinici
да рс и цг заратују рс би добила на људство срамота ме је што су моји преци икада блејали у том камењару баш претерано јадни и глупи ликови који никада нису нити ће јебати
ne razumem je l moze na osisanoj latinici
Može brt samo označiš ceo tekst, pritisneš istovremeno ALT i F4 i voilà
Ιεμπαλα βας πολιτικα ι στανιε υ βασιμ κβαζι -δρζαβαμα σμρδιι, μποσνιοι, ρεπυμπλιτσι σμρδσκοι ι οσταλιμ γοβνιμα
Ево и на алфабету
Еј угасијо ми се годзила браузер бићеш оптужен за злочиначке намере.
Хахах нва.
https://i.imgur.com/O9qwQvR.png
publika se na svetlosni signal smeje i tapse
internet u srbiji u transu, to kesicu legendo; konacno neko da kaze istinu