Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ајде да изађемо да пребијемо ове Давиде што би да нам руше Вучка
https://vukajlija.com/forum/teme/74144-crna-ruza
lajkuj moju stranicu pa ću ja tvoju poyyy
дсааф
Ko podržava Vučića i njemu slično rak mu meso pojeo, ostao gladan i produžio dalje.
Знам да се понављам већ хиљадити пут али ТРАЈНУЈТЕ ДАУНОРЕТАРДИРАНОГ МАЧКА У ЧИЗМИЦАМА. Зар због једног дауна цијели форум да постане подијум за дебиле?
Ничему не доприноси осим спему и гробљу дефиниција
Прочитајте правила теме ви што подржавате гејшарене либтарде, гушите слободе, кмечите и хоћете да сви будемо сиротиња, е неће моћи, једном сте нас преварили са Слобом, нећете поново
а босанци нек просто одјебу, шта се трпате свуда маму вам јебем
И Босанци и Херцеговци су Срби малоумног те јебем. Ко ти крив што си бјежао са часова историје и географије, ако си уписан у школу икад и био пошто не дајеш такав утисак. Србија је настала у Босни лажни сте Срби србијанчићу циганобугарски поззз
ХАХАХАХАХ... ех да, овај србофоб доприноси трансферу блама. То заборавих да наведем
Jebala vas politika i stanje u vašim banana kvazi-državama smrdiji, bošnjoj, republici smrdskoj i ostalim govnima
Јебала вас политика и стање у вашим банана квази-државама смрдији, бошњој, републици смрдској и осталим говнима
ne razumem je l moze na osisanoj latinici
да рс и цг заратују рс би добила на људство срамота ме је што су моји преци икада блејали у том камењару баш претерано јадни и глупи ликови који никада нису нити ће јебати
ne razumem je l moze na osisanoj latinici
Može brt samo označiš ceo tekst, pritisneš istovremeno ALT i F4 i voilà
Ιεμπαλα βας πολιτικα ι στανιε υ βασιμ κβαζι -δρζαβαμα σμρδιι, μποσνιοι, ρεπυμπλιτσι σμρδσκοι ι οσταλιμ γοβνιμα
Ево и на алфабету
Еј угасијо ми се годзила браузер бићеш оптужен за злочиначке намере.
Хахах нва.
https://i.imgur.com/O9qwQvR.png
publika se na svetlosni signal smeje i tapse
internet u srbiji u transu, to kesicu legendo; konacno neko da kaze istinu