Prijava

Ma ne mogu se porediti njih dvojica. Ivanovic izvlaci neke besmislene naslove od tome kako je u Paragvaju covjek ozenio sestru svoje zene ili tako neszo, pa na to baca fore. I to kakve fore. Pi

Maestro ekstra ti je ideja za temu i da li pored muskaraca takodje je dozvoljeno i pojedine zene koje me nerviraju da pominjem.Pa evo recimo baba koja ima 78 godine i sakriva 30000 evra od kojih bi bar deo para pomogo mnogima zasluzuje da bude zgazena.

Evo ja sam od 2014. jebene na sajtu i od 2014. evo sad je 2019. ovde se vode polemike da l bi ste pre isprosipali zube Kesiću ili Ivanoviću? Zar vas toliko tangira njihov kvazi humor koji nije ni njihov nego im drugi ljudi pišu i govore šta da pričaju ili?

Oću da kažem ne smetaju mi ni jedan ni drugi ni Lav Pajkić pošto me boli kurac za politiku i za vlast i za opoziciju totalno sam apolitičan jebeno, a dovoljno lošeg humora sam proizvodim i gledam ovde da bi me neki likovi na tv-u iritirali.

Onaj debil voditelj corbe ugazio bih ga

Djoto i mene isto zabole mnogo kurac za politiku kolko i tebe, tu smo negde.Isto sam dosta apolitican sto se tice toga.

Apolitican si sto se tice politike. Zanimljivo o.O

jos nisam cuo musku osobu koja nece da gazi ovog lika iz corbe jbt hahahah kako li je tom liku

Sin od ace lukasa na sta lici jebo sebe. Neuspeli abortus

Ko da su ukrstili acu lukasa i mariju serifovic

А ШТО РАДОШ

Buba i Jala su dva ljepotana i ne zasluzuju da budu na ovoj listi

заслужују баш се види да су муџахедини и кабадахије ол ин ван

bio je onaj neki komentar za bubu i jalu jos davno dok su bili manje poznati na fb kako su ruzni itd, okacicu ako uspijem naci