Ко последњи, Reservoir dog победник - 24 (do 1000)

1. :krade nikoli ključ i baca ga kod zeke u salatu:

2. Istrošićeš kredit zeko...a ja neograničeno na netu!

3. Auuu bre zeko,pored toliko zeleniša,ti izedeš ključ!Ništa čovek da ti poveri :)

4. ишла сам данас да купим и нема нигде ваучера од 25е а тај ми се једино исплати, сутра ћу ићи у пословницу
    јбг, не смем да идем на постере:(

5. Jebi ga zeko, čitaj defke!

6. crni zeko na koji si ti net?

7. Zeko dođi u srbiju,šta da ti kažem :(

8. Na najskuplji! Pa samo za net bre tamo ima da radiš! Zeko ti nas stvarno sve voliš?!?

9. промонте интернет, бежични модем, ваљда сам се добро одразила:))

10. да, а у србији катастрофа, мрежа очајна
    а знаш кад сам задњи пут куила допуну у цг? у октобру, додуше неко време сам била у србији, хм, ипак око месец дана ми траје, тако да ми није пуно

11. Jesi,a i novčanik ćeš da odraziš izgleda.

12. izrazila :)...pa sto na najskuplji i najograniceniji, il mora uvjek da bude sa tobom?:)

13. зато што кад сам га куповала једини је био на акцији, 29 е, ма добар ми је, брз.
    је ли ледени, јеси ти из цг?

14. Zeko aj u Srbiju nazad...Dosadno bez tebe!"Dobar mi je, brz"...Zeka voli brzo kao i svi zrčevi!

15. струјни, ја имам лап топ, и често се селим, тако да немам баш пуно избора да бирам нешто јефтиније, а овај ми је добар.
    ма, дај боже посла а биће пара:))

16. што ниџо, од чега да живим тамо?
    додуше, нема ни овде више као некада:(

17. jos bi trebalo da koci :)... iz Pg sam, tj jos sam tamo :)...cim se bavis kad tol`ko putujes?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.