Maestrovi tigrovi

  1. Ne, Maestro, grešiš, i to jako grešiš. Ezoterija ti nije jača strana. Moraću detaljnije da ti pojasnim, i to bez ikakve zle namere, naprotiv.

    Pročitao sam temu otpočetka i ono što je bilo apsolutno najveće iznenađenje je činjenica da su svi bili na tvojoj strani, jer - kako se čini - niko nije želeo da još neko, posebno neko aktivan na ovom sajtu, prođe kao Dnevnjak sa Đanijem, što je bio epohalni blam. Takođe, još veče iznenađenje je bilo to što su gotovo svi bili dobronamerni uz činjenicu da ovde imaš istoriju čikanja gotovo svih članova i onih najbezočnijih i najvulgarnijih provokacija. Izgleda da je auditorijum sajta u Novu godinu ušao s ciljem da bude što humaniji u godinama koji slede. Jebiga, izgleda da i članovi sajta postaju sve zreliji, koliko god je to pre nekoliko godina neverovatno zvučalo. To što su zreliji, svakako, ne znači da su u potpunosti isključili troll mode. Jebiga, ipak je ovo Vukajlija.

    Naravno da je postojalo 20-tak ili koliko već dobronamernih ljudi, ali među njima smo svakako Prof i ja. Ja sebe znam, čak mislim i da na osnovu istorije na sajtu može da se kaže da je to bio i Prof. Remea je u najgorem slučaju boleo kurac, što znači da sigurno ne bi odmogao. Slično mislim i za Kosmopolitu, ali izgleda da se svima na nju diže vukajlijaški kurac, pa što je ne bi onako iz čista mira tovario, da ne bude dosadno. Tvoj je problem što si preosetljiv na kritiku, kao da si zaboravio kako ovde stvari funkcionišu, i bio si ubeđen da ti je najveći saveznik onaj koji napiše u jednoj rečenici nešto afirmativno. Tu je nastao problem i ti si se poneo kao neko pretpubertetsko dete kojem matorci kažu da ne može da izađe iz kuće posle 22 časa. Sad pokušavaš da kao usereš neke od nas, ali niti je ovde iko tebe hteo da usere, niti ti želi zlo.

    Ovo ti pišem jer hoću da uvidiš koliko te je u stvari usralo činjenicom da su na temi ljudi bilo prilično korektni i konstruktivni, što svakako svojom istorijom na sajtu nisi zaslužio. Tu mislim i da leži ključni problem koji može da ispliva na površinu: možda ovakvo tvoje ponašanje probudi onaj divlji duh Vukajlije i natera reformisane vukajlijaše da se prisete tvojih ranih radova. A ako se to desi, onda zaista ne želim da znam kako bi to izgledalo za tebe, posebno uvidevši tvoju osetljivost. Ovo najiskrenije pišem i bez ikakve perfidne namere.

    https://i.postimg.cc/k573R1F4/hqdefault.jpg

  2. I tebi ocigledno smeta kao sto i sam kazes pozitivna reakcija vecine pa si doveo svoje ubudjale dinosauruse od vukajlijasa sto su uzivali neki respekt pre 7 godina da se poseru na svu tu pozitivu.

    A ti si sam sebe ispisao sa teme u mojim ocima onim postom sto si linkovao. Tripujes se da mi treba tvoja pomoc do te mere da cu da izigravam budalu zarad toga. Posle kad sam te odjebao bilo je “salio sam se hehe ne odbijaj me”. Najtuznije je sto i dalje nemas dostojanstva da prestanes da smrdis na ovoj temi i povuces se nego razvlacis sebe na 5 strana. Hocu da teram dalje ovo, necu tvoje savete, shvati to i sidji na sledecoj.

  3. Izgleda da je s tobom raspravljati kao sa drvetom.

  4. Ова тема.
    youtube.com/watch?v=UbQgXeY_zi4

  5. Inace dok vi palamudite mi smo nasli prvog gosta za Patrollu. Sad mi kazite sta mislite, kakav format treba da bude:

    ko da vozi, ja, kumara ili svejedno?

    gde gost sedi, napred ili pozadi?

    kumara da sedi pozadi u ulozi ivana gavrilovica ili da ucestvujemo svi jednako u prici?

    Ps zna li ko logoe da pravi i da je voljan da to uradi

  6. Haha Mačak dobar je ovaj deo kad se maestrovi tigrovi pokače sa kajzenovim hijenama

  7. Ako su već trojica nužno u autu, nek vozi najbolji vozač, a i možete da se menjate. A što se tiče onog koji će da sedi pozadi, najbitnije je da se namesti tako da bude između vozača i suvozača, da bi upao u kadar. Logo, kad se napravi, nek stoji u uglu videa, to sam video na drugim kanalima, i kad klinkeš na njega da to u stvari bude link ka profilu na YT.

  8. Pa dobro, to se podrazumeva svakako, nismo toliko mentalni da treceg stavimo iza sedista da se ne vidi.

    Samo ne znam gosta da li staviti pozadi ili napred

  9. Гост треба да буде у првом плану, ако те је већ испоштовао доласком, стави га на предње седиште:) Ти вози, јер си ипак централна личност ПаТРОЛЛе, а кумара нека седи позади на средини и држи нож под гркљан госту за сваки случај, хаха. Мислим да је то најбољи и најправеднији распоред. Треба трећи човек, јер уколико због вожње изгубиш концентрацију па крене непријатна тишина, кумара може да премости те тренутке. Лого може Келт да ти одради, мислим, радио је и бомби екстензију, па што не би и једну сличицу.

  10. А ми дошли само да попијемо пиће, џускамо и приведемо нешто, одлична је поента у споту:)

  11. Маестро ♦
    Pa dobro, to se podrazumeva svakako, nismo toliko mentalni da treceg stavimo iza sedista da se ne vidi.
    Samo ne znam gosta da li staviti pozadi ili napred

    Pa ako je markantan gost, neka ide napred. Ako nije neki prizor za oko, onda ga stavite pozadi, bitno je da ima šta da kaže. Zamisli, imate gošću jako prijatne pojave i stavite je pozadi, gde joj se samo lice vidi. Kapiraš šta želim da naglasim?

    I još jedan momentat, primetio sam da obojica pušite i nemam problem s tim, ali mislim da bi to barem trebalo da smanjite tokom vožnje. Razumem u potpunosti buntovničku i subverzivnu notu pljuge u javnom prostoru, ali trebalo bi da znaš da značajni deo publike na YT predstavljaju klinci. Jes da se oni uveliko truju gudrama i alkoholom, ali ne šalješ s pljugom dobru poruku, naprotiv. Može u nekoj meri to da bude kul, ali s preterivanjem postaje prilično džiberski.

  12. U drugoj epizodi bice zenska gosca ona ce napred svakako xD

  13. A dobro, imaj uvek nekog keca u rukavu, može nekad i da bude muška gošća, npr. ona rukometašica Andrea Lekić. :D

    Imam inače neke konkretne predloge, nekoliko njih, samo ne mogu sada da kucam, moram do grada.

  14. Malo imam dilemu oko nekih stvar. Sad cu napisati pa dajte svi misljenje.

    Patrolla kao patrolla, ok ideja sve ful. Ali ja osim patrole planiram i neke podcaste, klipove u studiju ne samo u autu, i mnoge druge stvari. Ne mogu se opredeliti samo za auto.

    Sta je tu problem. Iz pocetka smo planirali da ima svako svoj kanal (ja i kumara) i kad snimamo zajedno nekad klip ide na njegov nekad na moj kanal. Sad gledam, bolje da svi klipovi budu na jednom kanalu. Ali se taj kanal se ne moze zvati patrola, jer je patrola asocijacija na voznju. Da se kanal zove, lupam sad “kumovi” ili tako nesto, to me potseca na onaj kanal “najbolji ortaci” a mi ne zelimo da budemo beta verzija tog kanala.

    Na kraju ne znam sta je najpametnija. Mozda kanal patrola na kome ce biti samo patrola, i jos dva kanala, moj licni i kumarin licni za ostale stvari. Sta vi mislite? Ja inace ne bas nesto sam da snimam, uvek mi je bolje u drustvu. Evo sad dok pisem mislim da imamo dve opcije:

    a) zajednicki kanal “kumovi” na kome radimo patrolu, intervjue, lajvove, podcaste

    b) zajednicki kanal “patrolu” i zajednicki kanal “kumovi podcast”

    Recite

  15. ja bi generalno davao gostu da vozi, ti ga ispitujes od nazad, a kumara sedi napred i suflira u voznji kao pazi, koci, daj gas, gde gledas jbt....pazi dolazi ti sa strane, pazi pesacki

  16. i dok snimamo ja nonsalantno u sred razgovora podignem ruku, kao javljam se nekome ko prolazi

  17. Cimaj Zapatu da ti pomogne, čuo sam da ima iskustva sa biznisima koji su započeti na Vukajliji.

  18. brate, svakako je najbolje da ide sve na jedan kanal.

  19. Обавезно одвојени канали, да се лакше разиђете, јер ћете се распичкати чим крену да стижу веће паре.

  20. Озбиљан сам.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.