Maestrovi tigrovi

1. imaš bre facu nekog ko bi te zajebao za 14 dinara. Imaš facu lika koji će da trazi pare za gorivo likovima koji bi mu gostovali u toj patroli. Imas bre facu čoveka koji bi, lupam, ginekologa terao suprugu svoju da menja, jer ne vozi kola koji podlezu tvojim sitnim, gastoskim, seljačkim, malograđanskim, tupavim, neprosvećenim standardima.

Ovo nije trol, sad bar znas sta ti zapata misli.

2. Zap u tebi vidi podcast konkurenta, odvazio si se da uplovis u te vode prije njega. Platice sabotazu tvog kanala, rich boi zap

3. Sto bi mu iko pomagao vidi se da ne samo da bi te zajebao prvom prilikom nego jos misli da je faca zbog toga.

4. Moze pseto da te spoji sa Marinom Tadic ako si zainteresovan

5. I Bohor sa Milicom Todorovic a to su vec dva videa

6. Ne znam maestro ali ja se ne bih tako očajno uzdao u ljude na ovom sajtu. Razumijem da smo ti mi prva publika ali niko ti ovdje ne moze drasticno pomoci (a cini mi se i da ne bi). Na tvom bi mjestu samo obavjestio ove ljude da zelis da se bavis tim i tim ali da ocekujes kako ce uvijek biti tu ili da ce ti udjelit neki koristan savjet, ne ne.

7. Ovo su kiseli vukajlijasi, izvrnuli bi ti skelu prvom prilikom

8. Moze da zove Pseta i Bohora da mu lupaju dandare u kolima i prica kako mu je cast sto dobija dandare od njih.

9. Cini mi se da nigde nisam napisao ''ljudi molim vas pomozite mi''. Bukvalno sam samo obavestavao o klipovima, idejama itd. Nisam ocajnicki trazio savete kao sto pokusavas da prikazes.

10. A šta, klipovi će vam biti Vanja Bulić/Marić za sirotinju? Dovedeš gosta i pitaš ga kako je upoznao Arkana?
    Mislio sam da možda imate neku ideju Patrolla je dobro zvučalo, to sam doživljavao kao da ćete voziti i trolovati ljude uživo, da ćete imati neki gejm plen, formulu da razradite pa to bude šega, zanimljivo. Ali delujemi da baš i ne znate šta oćete da radite...
    Ako ćete samo da mlatite sa nekim nebitnim likovima u kolima umesto ispred dragstora ili studiju TV Hepi, realno koga boli kurac, toga svaki dan ko gowana.
    Izrazita ništaposebnost.

11. To su vec tri klipa, napredujemo.

12. Mister NO, nastojacemo da nasi klipovi budu autenticni, to ti je zagarantovano.

13. Mister NO, nastojacemo da nasi klipovi budu autenticni, to ti je zagarantovano.

To je ko kad je Toma pred izbore pričo "državu će vodimo domaćinski"
    U prevodu s bulšit jezika:
    https://cdn-images-1.medium.com/max/1200/1*snTXFElFuQLSFDnvZKJ6IA.png

14. Moze da zove Pseta i Bohora da mu lupaju dandare u kolima i prica kako mu je cast sto dobija dandare od njih.

E ovo je već quality content xd

15. maestro ne smes da se ponasas kao karleusa ili vucic kad ih neko iznapusava onda odma da okrenes na to ''ma to su neki debili nemaju pojma''
    ne moze sve sto ti tipa, reme, prov, zapata ili osvetnik drkanjem kazu da automatski stavis u fioku ''sranje'', a sve sto ti kazu boh ili ps ili ovi koji te hvale da smatras nekim vetrom u ledja, podrskom...
    uostalom kakvi su to tigrovi ako su u coporu, tigar je samotnjak nema gospodara i nikog ne prati aaaarrhhh (onaj zvuk kad rice), sta ce ti takve lobanje i kako mozes uopste da postujes takve glavice koji dopustaju sebi da budu neciji navijaci i fanovi....uvek ces vise da naucis od ovih sto napusavaju ili daju negativne kritike, ne mora biti iz lose namere uopste, nego ovi sto aplaudiraju, a ustvari ih boli kurac

16. a druze oprosti ali to je sve sto mogu sad da ti kazem. trolovanje jeste deo patrole

17. maestro ne smes da se ponasas kao karleusa ili vucic kad ih neko iznapusava onda odma da okrenes na to ''ma to su neki debili nemaju pojma''

hhahahahah nisam to rekao nikad

cak i onaj post sto sam napisao sto su svi protumacili kao uvredu za vukajliju kao celinu, ustvari je samo bilo prepricavanje psetu zanimljivosti. i nisam vas ja nazvao pacenicima, niste pazljivo procitali ali ok

18. nekako imam osecaj da vi vec povremeno pricate sta cete da radite sa parama koje zaradite....tipa u prvih 6 meseci imate svaki po 300e nije neka para al nije lose da kane, imamo za izlaske....posle godinu dana to ce biti bar 60k subova to nam je svakom po 700-800e svaki kume moj minimum garantujem ti, to vec nije lose moze i za neki sat bolji da se izdvoji moze ovo moze ono....za godinu i po cemo biti sigurno vec ultra poznati, imacemo po 1500e svaki M I N I M U M pazi sta ti kazem, ako moze onaj mali debil da snima caleta kako pere kola i ima 100k K U M A R A garantujem ti uspecemo....a da pritom jos niste osmislili ni sta bi snimali...
    a ovaj nacin razmisljanja je propast u startu u bukvalno svakom poslu, kad samo gledas cilj, a nikakvu predstavu kako doci do tog cilja nemas, znam to jer mi je ovako propalo na desetine poslova

19. AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

20. Ljudi jel moze veceras lajv sa uzivo telefonskim ukljucenjima?>

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.