Maestrovi tigrovi

1. kapiram da svi koji smo ovde imamo neku ''frku'', nešto što nas je nateralo da otvaramo naloge, pišemo gluposti, tražimo izduvni ventil.. nazovi kako hoćeš. Ali ti prika imaš preozbiljan psiho problem. Ne treba biti veliki psiholog da bi se provalilo da nisi skroz kako treba jebem li ga koji ti kurac, tražiš validaciju od 5 lika na trolerskom sajtu namenjenom upravo za beskrajno međusobno prcanje. Naguziš se, dobiješ čak i mekane kurčeve s obzirom na to koliko se sam čepiš, ali te i to zaboli jako i patiš danima.

2. ali se i to kao svaki moj lajv i svaki moj post ovde pretvorilo u beskrajne pokusaje provokacija mene, sto na kraju opet niste uspeli

pa su se skenjali nesto kad su videli da sam normalan lik i da me boli kurac apsolutno.

Tako da odoh ljudi jbg, ako ima neko da je izgradio neko pozitivno misljenje o meni pozdrav za njega, ako nema onda jebiga sta cu.

ali se i to kao svaki moj lajv i svaki moj post ovde pretvorilo u beskrajne pokusaje provokacija mene, sto na kraju opet niste uspeli

Tako da odoh ljudi jbg, ako ima neko da je izgradio neko pozitivno misljenje o meni pozdrav za njega, ako nema onda jebiga sta cu.

3. Msm da imamo coveka koji je uspeo da pobedi "hvala za kresove".

4. Pozdrav za Bohora

U zimskim noćima hladnim,
    Maestro blaženim snom sanja,
    Pseta što ga štiti pred hijenama gladnim,
    I Bohorova nežna milovanja.

5. Maestro tebra sta ti se desava, ozbiljno te pitam sada. Sto kaze ovaj bolesnik jovic gore, imas ozbiljan problem neki tebi vukajlija znaci vise nego svima ovdje uletio si previse ozbiljno u sve ovo da si cak na tome poceo da zasnivas svoje ideje i snove jer taj kanal na yt je trebao da prodje podrsku ovdje. Vukajlija je bila filter. Sada da li je to sjebalo tvoja ocekivanja, ne znam ali sve si ovo previse ozbiljno shvatio

6. Ovo je vec obiljezilo 2019 godinu

7. Haha ventil, pa meni je prvom bila ventil i sad je ventil. Presmesno mi je ovo “hej pa mi smo ovde trolovi mi namerno napadamo”. I sad kao neko iscudjavanje sto necu da budem vise deo ove druzine. Logicno da necu jbt, ko bi normalan bio. A ovo mikijevo sto hoce da kaze “kako to da nismo uspeli da ga isprovociramo a odlazi sa sajta”: pa nije vam to bila svrha provokacije (pretpostavljam). Mislim glupo je da dolazim ovde da iza svakog mog posta dodju reme i prov i neko2947392 i soja i tilmo i krenu fa me mazu govnima, bas nema potrebe da to sebi radim nisam mazohista. Ne uvlacite me u dalje rasprave pls

8. koja ste govna ljudi ja neveruem

9. Ti samo Psetu i Bohoru dozvoljavas da te mazu govnima.

10. maestro brt koji ti je kurac, pa ti ćeš opet da upadneš u ozbiljno stanje nakon ovoga. Najbolje je da stvarno napustiš sajt na neko vreme (ali stvarno, bez špijuniranja iz offa) i vrati se kad te stvarno bude boleo kurac. Idi, živi, navataj neku, ispuši od mene, razvij ličnost i posle se vrati kad te stvarno bude boleo kurac. Ne verujem da ovo pišem liku od nekih 25 godina

11. Nismo brt to mi to Pepe Zaba progovara iz nas

12. Ali idi bez oprostajnog posta,samo se izloguj,znaci nekoliko meseci posle ovoga da ne ispadne da je ovo oprostajni post.

13. Maestro odacu ti tajnu. Niko te ne maze govnima zajebavamo se. Zajebavamo se i medjusobno. S tim sto si ti operisan od smisla za humor. Ti si onaj lik u drustvu pred kojim moras da pazis sta ces reci, a tog lika niko ne voli i svi ga namerno zajebavaju dok ne postane lik koji se ne prima na sve i ne duri za svaku sitnicu.
    Ne budi taj lik.
    I ne drami.

14. Bukvalno si nemoguc za integraciju. Brt prava si izbeglica.

15. Zasto biti korektan prema nekome ko zajebava coveka za suprugu koja umire?

16. Ja sam legit mislio da je ovo obostrano trolovanje izmedju nas i maestra, pa lik cisto ubaci neki lajv da izgleda verodostojnije cela prica, ali on je u stvari ozbiljan sto se tice jutjub karijere ili?

17. Svi smo mi to mislili dok ga Miki nije demaskirao sa pricom o crncima i plavusi.

18. Hahahahaha ali miki koji mislim da sam ja u stanju da upadnem u neko stanje zbog vukajlije xD ko sto je mislio da sam u stanju da placem zbog vukajlije na lajvu pa me zvao da ne zaplacem. Nerealan lik.

19. Jel ti stvarno sad posle svega to pišeš? Reci da se zajebavaš, molim te.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.