Hip-Hop

1. veliko sranje u repu je kad disujes na albumu glave van rep undustrije pominjici im imena i prezimena i to,zbog tuzbi a pogotovo one premutne glave i krimose hahah nazvao krimosa drukarom imenom i prezimenom u pesmi,dovoljan razlog za krimosa da ide na to da ga ubije,jer mu napravi sranje ljuto,uopste kad se baci rec da je neko drukara medju njima odmah mu se naoshtre ostali krimosi,a pogotovo u pesmi na najprodavanijem albumu te godine u uopste u albumu nekoliko puta se useravao glavama u karijere i zivote,moguce i da je ubijen zbog ovog albuma

Taj album je izašao posle Pakove smrti mada je čini mi se u potpunosti završen za vreme Tupakovog života. Bigi je u tome bio mnogo pametniji od Paka. Znao je da disuje subliminarno bez pominjanja imena.

2. Oll to šiba prejako.

3. http://vukajlija.com/forum/teme/742-hip-hop?strana=63#post_3443119 sto su sklonili pesmu guvnari

Taj album je izašao posle Pakove smrti mada je čini mi se u potpunosti završen za vreme Tupakovog života. Bigi je u tome bio mnogo pametniji od Paka. Znao je da disuje subliminarno bez pominjanja imena.

na west kostu se to smatralo pickinskim i tu je bio fazon pominjati imena kad se disuje...a druge repere uvek mozes disovati po imenu,jer ispasce slab reper ako te tuzi,zato ili odgovore disom ili iskuliraju...mogao je i bigi pominjati imena...njegov dis je cak i bolji od tupakovog ali je sranje zato sto je izasao posle tupakove smrti...obojica ubijeni na samom vrhu svojih karijera u 6 meseci razdaljine

4. a eminem je tad upao kad se vecina najboljih repera usralo i poceli da paze sta pricaju da ne zavrse ko tupak i bigi a njega je boleo kurac jos vece skandalnosti je govorio

5. ti si slušao slavicu ćukteraš i sad tu nešto sereš

6. pa sta?? :P
    i hip hop i mnoge druge pravce sam slusao i uvek sam bio ljutoljubazan
    vec i tada sam imao dosta iskustva s ulice i ne mozes mi reci nista sto ne znam,kad sam bio u tvom kraju nisi me ni prepoznao,nisi znao ko sam znaj da znam gde si sta ti je trebao ovaj diss,mrtav si,srecan zivot mogao ziveti si,al ja cu u tome da te sprecim,tvoj sin ima ionako 37 godina i moze sam o sebi da se stara,tako da dz,nema vise razloga da od tebe ne ostane bara

7. hahahahaha moj sin ima 978 godina al nema veze sad si mi dokazao da pravi reper si

8. Hiphop za svatko poštovanje

9. e arm jesi mi ti ono pricao da se od koka kola gumenih bombonica moze dobiti rak?

10. straight outta compton i njihova govnovski porikaz lika i dela izi ija...probaj zamisliti pravog izi ija kako staje pred bilbord i brise suze...probaj zamisliti ajs nigrutina kako to radi,jel mozes?...djusa mogu,sve iz beogradskog sindikata mogu,sha mogu,mnoge te kao zajebane repere mogu,al nigrutina nikako...isto tako i za izi ija vazhi...pff pa on je dozvoljavao belcima da ga zovu nigga i nije im kenjao za to...uopste tu njegovu ljubaznu personu koju boli kurac za sve nisu fino i kako treba prikazali

11. al zato baj felisha scena--to je pravi izi i ahhaahh

12. ко је из бга нек чекира блазнавац... блага позеријана али суботом увече добар стари хоп...

едит: јел зна неко где се још врти репчуга?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.