Hip-Hop

1. Slušam kompton opet, mnogo mi bolje deluje nego prvih par puta kad sam slušao. Poprilično bolje.

2. 10 epizoda Atlante cekam da vidim koju ce pesmu Outkasta ubaciti u seriji, I evo tek su ih na kraju ubacili. Zavrsili su sezonu mojom omiljenom njihovom pesmom. Svaka cast Gucari, Dziziju i ostalim trep glavama ali Outkast zauvek simbol Atlante. Najbolji rep duo ikad.
    https://www.youtube.com/watch?v=fAeFEmp0WFU

3. kakve ste vi nubine jebem vam mater sta slusate to
    brat guci radi victory lapove nakon izlaska umesto da vrtite woptober i cozy tapes vi spavate u proslom veku
    preporucujem rodeo, days before rodeo i birds in the trap sing mcknight najjaci albumi na sceni trenutno i days before ce biti do jaja, imam neke leakove
    braco muzika evoluira molim vas nemojte ovakve stvari kaciti sad kad se vratio na forum da jedem govna jos malo dok sam ziv dok ne umrem

4. pozdrav puno ljubavi za tebe

5. Pa makar i lažna bila

6. nikako lazna nije u to mi veruj samo ni u sta drugo ne moras

7. eh ogma koliko te nije bilo na forumu i dodjes sa najdaun mogucom spikom...

8. Hahaha Olle, ali cuti samo kad nije young thuga okacio najogavniju pojavu ikad.

9. uu bolest i pesma i spot

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.