Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Tipovati
Gde je pseto da vam se smeje sad koliko ste debilni
Msm da je završio u bolnici od smejanja na tvoje klipove, youtube zvezdo
Tifusarka
Ovaj kaladont je malo tezi.
Zašto teži? Dao sam zicer za završetak igre, a tačno možeš i izmisliti značenje.
Tifusarka...
Kaladont - Svršotina u ustima primljena bezvoljno, kroz zube, sa ili bez opiranja.
MOD EDIT: Dobar primer kako tema može da bude i sestra od "Ideje za definicije"...najs
A jbg to je za vas sto se razumete u definicije ja ne znam ni da ih otvorim.
Nadam se da vam nisam zasmetao samo sam hteo ostaviti usputni komentar i da odem a sad se osecam malo lose jer se odjednom prekinula igra ako je zbog neme nemojte molim vas.
Nova reč:
tekma
Mačvanka - konjasta lobanja
па дефиниши то нема га на вуки Агиларес теби се обраћам чујеш ли
Ako definišem u roku od 24h, definišem, ako ne, neka preuzme ko želi (u skladu s pravilima teme)
Добро
ja sam istripovao da ne smiju da se zavrsavaju rijeci na KA
Karanje
Njeskvik
ikra
Radža (kolko matora defka jbt)
Džari
rizla