Tema za Maestrov kurac

1. glupane,mislis istoriju kurceva?

2. Mislila sam za tebe bolan Maestro.

3. maestro glavu gore imas dobar kurac.sad moze i neko lajv ukljucenje

4. Lol, priča čovek o hipsteraju, a ima kurac koji fura rolke.

5. Da da. Desetka je kad ide na gore/ bude skoro zalepljen za stomak, pa se mrda levo desno, poskakuje kao vranac.
    Ovaj se obesio kao grane zalosne vrbe.

6. o jebote postoje ribe koje se neironicno loze na male kurceve ovi se i dalje ritaju po forumu koji je veliki koji nije ionako dosta riba ne moze ni da svrsi samo od kurca debilno je pricati toliko samo o kurcu dajte da jebe soju maestro a car da zapisuje u arhiv dogadjaje

7. ma energija npr kad vidis onako coveka pa kakva mu je energija, imas coveka da je sav isisan ili nekog hajduka sav skocan okretan, jbg nisam recit da docaram to kako treba

8. Kurac mi je spusten na slici, normalno da mi koza ide preko kurca kad je spusten, nisam obrezan. Kad se digne udara u pupak i koza se gotovo savrseno zategne do kraja kao kod obrezanog coveka ili ere ojdanica

9. To Maestro tako mozes lagati neku nevinu tinejdzerku, prepredene vukajlijase tesko

10. Box, ma zab sam sifru sa glavnog naloga koji sam koristio tipa 2006-7e, pa sam primoran da koristim ovaj google nalog jbg

11. energija po meni kad ti stoji onako max ukrucen na gore pa svakih par sekundi se onako ritne ko bik

neenergican kurac samo stoji stidljivo

edit: poskoči :)

hahaha, al ono pulsiranje kapiram samo ženske mogu da osete, valjda kao nezavisno od tebe pulsiranje koje ti ne osećaš dok si unutra, odnosno dok jebeš

12. da da ovo slike je go kurac, mislim da bi trebali da se pojebu, kategorije:

durabiliti
    tempo
    kreativnost
    i jos dve tri nisam zensko pa mi stade mozak sta jos moze biti.

kako ovo ne bas suptilno radim.

13. Reci mu,da skine kapuljaču, mi smo Nasi ovde, nema stida

14. a jeste sad opusten a stoji ti pod 90 stepeni....ovo je onda ubedljivo najveci opusteni kurac na planeti, mozda cak i zivotinjsko carstvo da se racuna

15. Nije ti spusten kurac maestro, ovo je maksimum

16. Ma nemam ja vas sta lagati, nemam nameru da jebem bilo koga od prisutnih ovde :) tvrdoca i debljina su mi najjaci aduti sto se tice kurca. A i zdrav mi je kurac, o bolnom sesku fimozi mimozi je smesno i govoriti, znaci ja koji poznajem svoj kurac najbolje mogu da vidim da ispunjavam bas dosta kriterijuma ovde zadatih, a vi mu sudite na osnovu jedne slike. Eeee

17. Ma nije ni opusten ni poludignut. Sere, to mu je sto mu je.
    Elem Maestro ako okacis zalepljen kurac za stomak sad selotejp trakom dok lezis na stomaku, kapiras da se stvar ne racuna?!

Dve slike.

18. Kakav maksimum boktejebo xD u pupak udara kad je dignut

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.