Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
HAHAHAHAHAH
Maestro i dalje ne vidi sta je problem u njegovom ponasanju.
Maestro MASTER scenarista haha
Maestro je
K O N T R A V E R Z A N
O
N
T
R
A
V
E
R
Z
A
N
Ako bi i na jutjubu flejmovao kao ovde stvarno bi napravio karijeru.
Samo za kurac nabio sto strana na forumu, a ukupno sigurno preko hiljadu.
ne moze on nista na jutjubu da napravi zato sto ga je blam da prica i cuje mu se u glasu i sav se umusi
jos ako mu je potreban neko da ga pozove da ne bi plakao na lajvu stvarno ne bih preporucio ikakvo isticanje u javnosti znamo kakva javnost moze biti prema ljudima
polijevanje maestra govnima, a mestro stalno prinosi nam kantu punu istih da mi nastavimo.
idi na live, to te jedino te sad moze spasiti. odes na lajv i fino se odbranis ono bas jako i zavrsi se prica.
Bas bi solidna sprdnja bila sve ovo da nema ovih kiselih glavica tipa ovaj bosanac ili onaj bolesnik sto se stvarno tripuju da mene neko poliva govnima ovde pa unose tu svoju kiselost tj toksicnost u grupu manje vise kul glavica. Thilma izuzimam jer njega ionako niko ne jebe, ne pamtim kad je zadnji put neko odg nesto na njegov post xD
Al ruku na srce oni mi daju goriva da flejmujem ovoliko, zato i nabijam stotine strana po forumu
mozda bi prvi klip na jutjubu trebao da bude o ovoj aferi.
da objasnis ljudima sve tako da niko ne bi kasnije mozda mogao to da iskopa kao neku prljavstinu o tebi, kad vec postanes poznat.
Ovo je neko čeličenje pred ozbiljnu youtube karijeru, prilagođavanje na surove komentare koje ima svaki jutjuber. U svemu ovome postoji nešto iz čega se možeš okoristiti maestro.
Btw. Jel primjetio neko da je uprkos svemu, maesteu i dalje public profil na instagramu. Bilo kako bilo, taj potez mu govori da je Mudaestro
mozda bi prvi klip na jutjubu trebao da bude o ovoj aferi.
da objasnis ljudima sve tako da niko ne bi kasnije mozda mogao to da iskopa kao neku prljavstinu o tebi, kad vec postanes poznat.
i ja kazem sede
Kako ja ulazim na forum vukajlije:
https://media.giphy.com/media/l0HlFc11AAcnNRscw/giphy.gif
Moji hejteri:
https://ih0.redbubble.net/image.473651373.8368/raf,750x1000,075,t,fafafa:ca443f4786.jpg
Не дај се Маестро.
Мајстро јебени је непоколебљив не можете му ништа зато што сте обични смртници ХАХА
lol
hahahaha al slatki su ovi potezi sedplasa i ove simpanze iz bosanske krupe da me nagovore na neku glupost tipa da se perem u lajvu ili da snimam klipove o vukajliji :)
postoji odredjena grupica ljudi sto neironicno misle da sam nefunkcionalno bice sa IQ-om 70
Kakav lajv, liku se u glasu i oborrnom pogledu vidi da je nesiguran u sebe. Zato se ovoliko polio govnima ovde.
Cenim da ga je mama ložila kako je najlepši i najpametniji a on poverovao, a pritom nije išao u obdanište kao mali da ga druga deca isklešu i postave gde mu je mesto.
Zato smo sad dobili sujtenog iskompleksiranog maestra, koji ima trip u glavi da je bitan a gde god se pojavi i šta god da uradi bude ispolivan govnima.
Iz lajva se moglo videti da nije previše ingeligentan, a to što ovde glumi hladnoću je posebna priča. Sa par rečenica u tom lajvu sam ga izbacio iz takta, počeo da peni da objašnjava.
Tako reaguje i sad, svako polivanje govnima ga baca u bes i nerviranje. Pokušava da dokaže nešto ali su ga svi provalili.
Ej, napišeš mu da je nizak, on izbacuje sliku sa Mijatovićem i podadatke sa wikipedije koliko je Mijat visok. lol
Posle znamo šta se desilo kad su ga prozivali za kurac..
cime se ti kurcis riba ti izgleda kao da se bavi heklanjem