Tema za Maestrov kurac

1. jel si primetio kako je juce kad je video da nema nikoga da ga podrzi pretio kako ce da ode jer ne moze da trpi da ga svi napusavaju, sad cim mu je tu zapata i jos par nenapadaca odma krece neko kocoperenje ko petlic

sto se tice te kite, ne znam odakle ti da sam ja hteo da kompromitujem, ja nigde nisam govorio ni mali ni veliki ni tuzan ni ovakav ni onakav ovde javno, nego si ti zakljucio to vrv opet iz nesigurnosti da MOZDA ipak nije bas toliki koliki pokusavas sebe da ubedis da jeste

2. autore zapata ne pravi od ovog maestrove tigrove pls. jel imas zavrsen tekst krademo mladu sa tarzanije, evo vec skoro 7 godina cekam da se to zavrsi. jedan od boljih tekstova a nikad se nije izbacio drugi deo..

Ti si peta osoba koja me to pita, za tekst na koji sam najmanje obracao paznju u zivotu. Ne, nemam kraj tog teksta, nekako sam se smorio na kraju pisanja i prvog dela, tako da mi je cudno sto je taj tekst dostigao mitski status, doduse kod tih 5, 6 osoba lol

3. a nije 5-6 sigurno vise, mada verujem da je dosta ljudi to i pozaboravljalo ili nemaju priliku da te pitaju.

ja kad bi pravio emisiju sa tobom, prvo pitanje bi bilo - jel sebe dozivljavas kao zapatu sa tarzanije ili zapatu sa vukajlije :D

4. Poslace Soja sliku samo da resi ljubomorne scene sa Remeom oko mog kurca

5. Hahah a ja bih ti odgovorio sa "dozivljavam sebe kao obicnog momka" lolol

6. Pricajte na jednoj temi previse pisete nmg dve da ispratim

7. jel može neko ukratko da mi ispriča šta se ovde dešava?

8. ma popickali se svi ispalo da ima slika cikarinog kurca, sad se veca jel se sme okaciti ili ne i tako

9. a ko sme ili ne sme okačiti?

10. ma valjda soja ima u inboksu, al je nema online, ima i pezos al mu se obrisalo, a u sustini nesto cekaju nekog admina da vide oce biti banovani ili nece ako okace, a cikari trulo da sam kaci da ne ispadne da se hvali itd... nista posebno...

11. pa admina neće dočekati

12. ja ne verujem da će iko banovati ako se maestro izjasni da mu ne smeta što je okačeno

13. i ja vidim da nista od toga

14. bolje reci, utanko...
    evo ja cu ti objasniti...
    maestro je napao soju da je kurva koja se jebala sa 400 likova, da je pacenica ovo ono, valjda je okacio print gde je ona rekla kako su na vukajliji svi jebaci, a kad im je ponudila seks zapravo niko se nije pojavio pa kao da joj dokaze da je pacenica koja ne bira sa kim se jebe....onda je ona rekla da je svakako on jedan jedini koji joj je ikad na sajtu poslao sliku kurca..

pa je pocela sprdnja da otvorimo temu da se glasa dal mu je kurac veliki/mali tanak i tuzan/debeo itd....onda je maestro poceo da se bustuje laznim samopouzdanjem kako smo svi skoro ostali bez daha kad smo mu videli kurac, kako smo mislili da ima mali i tanak kurac pa smo smisljali da ga zajebavamo, al smo se predomislili jer kako kaze ima bas veliku kitu....i kao slucajno je bio go pred ogledalom i kad je video koliku kurcinu ima morao se uslikati

eto utanko

15. e ovo je pojašnjenje

hvala lepo, pezose <3

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.