Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nije to ništa, Tilmo ima ženu.
Svetlana odjednom odlučila da brani ovog sa pokvarenim kurcom, pa sad nešto se ližu po forumu. To sam ja video ali nemogu da tvrdim.
60 strana za dva dana nije mali podvig
Al kolko vidim pogrešnog partnera je odabrala, niko ih ne jebe 2%.
Moraće svetlana da mu odabere 134 sadržaja da dečko dobije 3 krune, ovako njihov savez nema smisla. lol
Odoh. Svetlana ce sad da pobesni pa ce da banuje po nahodjenju.
Javljam se ujutru. Da je sad jos vise iznerviram. Kiss.
thilmo, prvi si počeo za moj pogan jezik. saćemo da vidimo koliko je pogan
jel zna neko gde je ono kad je thilmo pričao kako jede 300 grama pečenja i kad je računao koliko će da mu pojedu gosti, koliko žena dolazi i koliko dece
to je bilo zabavno
Mene malo bude sramota kad citam thilmove postove s obzirom da znam koliko godina ima lik
zna se kome jedino mogu da namaknem tri krune
bohor, pa deset mesta prazno, pa svi drugi
ovo malo lici na onaj post o dandarama.
#samokazem
ahahahaha keni, nije baš tako
Nema cim su otisli reme i bohor, ugasi se ovo
Cak je i maestrov tuki utihnuo
На шта си спала Вукајлијо
Направите нам одјељак за слике курчева одмах поред дефиниција
Ne dajte da umre forum
Najzad su uspjeli da prebace lopticu na Thilmu otkljucavanjem ove teme thilmozoda
Ајде окачи неку пошалицу ја и Ђото смо се истрошили на чету
Шесет страна.
Ej, zar nije onaj sa pokvarenom kitom obećao neki lajv?
Brate, evo ti ideja.
Radiš lajv i probaš ove prstenove za lečenje fimoze. Svi koji su bolesni kao ti će pogledati video, a ima ih dosta.
https://www.doktor.rs/forum/urologija/lecenje-fimoze-phimocure-prstenovima-t150240-15.html