Prijava

Много глуп овај ћелави Бобан.

Под 1. - Чика Буља није из Босне
Под 2. - Дијагнозу твоје менталне ретардације не пројектуј на мене

Иначе што се Босанаца тиче, уклоните само Змаја од круповрбаса. Највећа ретардчина која је икада преоравала сајт а да је изБосне. Мада сви остали србски босанчероси овдје су људине

Cika guzica nema porijeklo, niko ga ne zeli.

Хвала Бохope.

Иначе, када би се трајновали сви који имају било какаво босанско поријекло, да му је ђед из Босне и слично, колико би чланова остало?

Свакако се јављам добровољно.

Ja bih ostao Badeeee

И ја бих хаха, али ако ћу тако допринјети овом хумориcтичном сајту онда слободно. Хахаха.

vukajlija.com ide kaj mene na bookmark hahahahahaaa #ROFL"

@rmucev | 20. Oktobar 2010

Бадвајзер
Хвала Бохope.

Иначе, када би се трајновали сви који имају било какаво босанско поријекло, да му је ђед из Босне и слично, колико би чланова остало?

Trojica mađara i dvojica bugara.

Е овако.

Видјевши шта се све толерише појединцима на сајту, ја одлучих да се повучем. Од поноћи аутор Бадвајзер неће написати више нити једно словце. Зашто? Зато што више Вукајлија није оно што сам вјеровао да јесте.

Некад сам на сајт улазио са жељом да прочитам све што је објављено и нисам могао да издржим 24 сата да бих објавио нешто своје како бих оставио трага на сајту. Исправа је то све било одлично зезање, спознавање начина писања, упознавање добрих људи. Знало се десити и пар пута да по читав дан не узмем да једем само да бих почитао све оно што се објави, да случајно шта не пропустим. И није ми било жао. Било је квалитетних ствари, одличних аутора у лијепих размишљања. А сад...

Сад се Вукајлија свела на пуко вријеђање и затрпавање идиотским фазонима. Ајде, разумијем ја да сваком наиђе жута минута, па почне неконтролисано да се истреса на сваког ко му се нађе у близини, али да се такво понашање настави мјесец и више дана, то не могу да схавтим. И да, шта неко има од вријеђања? Виртуелни лик каже другом да је овакав, онакав. Каква ситна и мизерна душа мораш да будеш да би то задовољило твој смисао за хумор и нахранила сујету да будеш НЕНАДЈЕБИВ, па макар и у овом свијету јединица и нула. Не бих о томе више тупио, али тако је како је. Дупли налози. Чему то све? Не може се исказати све оно што хоћеш да кажеш или једноставно немаш муда да станеш иза изасраних бљувотина? Јадно. Патетично. Мизерно.

Из наведених разлога схватих да ово није мјесто за мене. Ја сам дошао овамо да пишем и да се зевзечим у неким здравим и нормалним оквирима, али то више није то. Знам да ће се сад након овог поста наћи паметне главе да ми кажу да ја не заслужујем да дајем своје мишљње јер сам свега пар мјесеци овдје. Можда су и у праву. Има много аутора са дужим стажом од мене. Али мало је уврједљиво кад такви аутори жмуре на ексалацију глупости која је присутна у посљедње вријеме. Због тога ја говорим, ма колико ме то коштало.

Од мене толико. Вјерујем да нећу недостајати, што ми и није битно, али вјерујем да ће се можда неко замислити да ли су ове моје жврљотине ипак тачне и да ће се нешто промијенити. Живи и здрави били

Tako je. Vidjevši ono što tolerira od ljudi na mjestu, odlučio sam otići. Od ponoći, Mitka ne piše više od jednog pisma. Zašto? Jer više Wukajli nije ono što sam vjerovao. Ušao sam na stranicu sa željom da pročitam sve što je objavljeno i nisam mogao podnijeti 24 sata da bih ostavio nešto što će ostaviti trag na mjestu. Korekcija, sve je bilo sjajno, Ljubljenje, upoznavanje načina pisanja, upoznavanje dobrih ljudi. To se dogodilo nekoliko puta ne uzimam, cijeli dan jedem samo da se oporavim sve što je objavljeno, što slučajno ne mogu propustiti. I ne jede. Bilo je kvalitetnih stvari, izvrsni autori u lijepo razmišljanje. I sada ... Sada se Wukajlija svodi na uobičajenu uvredu i kapu s idiotske scene. Pa, ja razumijem da svatko nađe u jednoj žutoj minuti, tako da počinje nekontrolirano da impresionira svakoga tko je bio pored njega, ali takvo ponašanje traje mjesec dana ili više, ne mogu pomoći. I da, da postoji netko od ljutnje? Virtualna slika kaže da je to slučaj. Kakva bi mala i nesretna duša trebala biti, kako bi potaknula smisao za humor i pokupila osobinu, biti neozlijeđena, čak i ako postoje jedinice i nula na ovom svijetu. Više se ne žalim na to, ali jest. Dvostruke narudžbe. Zašto? Ne možete li reći sve što mislite, ili jednostavno nemate loptice koje stoje iza pokrova? Šteta. Šteta. Šteta. Zbog gore navedenih razloga, shvatio sam da ovo nije mjesto za mene. Došao sam ovdje pisati i pogledati neke zdrave i normalne snimke, ali to više nije slučaj. Znam da će sada nakon ovog posta pronaći pametne glave da mi kažu da ne zaslužuju da daju svoje misli, jer sam ovdje nekoliko mjeseci. Možda je u pravu. Postoje mnogi pisci s dužom uslugom od mene. Ali to je malo zastrašujuće kada se takvi autori bacaju u ekzaltacijate na delirij koji su nedavno posjetili. Dakle, kažem, bez obzira koliko mi košta. To je toliko od mene. Vjerujem da nisam propustio ono što mi nije važno, ali vjerujem da netko može zamisliti da li su ti strahovi istiniti i da će se nešto promijeniti. Bili su živi i zdravi!

Ne znam da li ste primetili ali na fejsu i instagramu bukvalno ne postoji retardiran meme na ekavici osim na negujmo dok u 10000 mimova 1 na jekavici bude onako ovo ostalo plač majke božije

Stari liberal se ne slaze

samo da znate da je keni bosanac. sad iznosimo svaciju prljavstinu na vidjelo.

DeadKenny
Stari liberal se ne slaze

amin
Ali opet je ostalo đubar