SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI - Kina 2019

1. pičkaste izjave

2013, parafraziram "Nabijem vas na kurac marvo musava is predgradja, mene ste nasli da kasapite serem vam se usta, eto ma ova polugracka spitarija pa nek vam igra za ovu sprdnju od zemlje"

daj ne blamiraj se vise jebeno, nemam vise maramica da brisem znoj

2. Ne seri bre debilčino.

3. haha, pickasta izjava je da torta sa brojem jedan nije posvecena glasackom listicu, a i boju majoneza su potrefili hahaha... ovo je izjava sa mudima prijatelju.

4. Razlika izmedju nas i njih je ta da nama, i kad bi prva petorka bila iz kk partizan, i da osvoje mi bi navijali, a ovi nmg da podnesu da hedan igrac iz zvezde bude u repki

5. "Kme kme neću da igram za reprezentaciju ako ne sudite po mom"
    Jaka muda do mojega.

6. Ovo je tacno sto kaze Pezos, samo mala omaska, iz zvezde ok, ali FMP ne podnosimo.

7. "Kme kme neću da igram za reprezentaciju ako ne sudite po mom"

hahaha pa sta su muda ako ne to, sledeca utakmica dobio 96 slobodnih bacanja.

8. To definitivno nisu muda ali malo je bezveze to da se tebi priča kad ih verovatno ni sam nemaš. Da je neko mudo pokenjao bi se po sudijama kao Miličić, a ne po reprezentaciji i po budućim saigračima.

9. Bogdanovic se pokenjao po reprezentaciji? E sad sam sve cuo...

10. Dobar je bogdan, neophodan nam je
    (Ovako se voli reprezentacija iznad svega)

11. Raduljica ima smisla gde da baci loptu, vidi se.
    Ali nema kontrolu nad brzinom i snagom izbacaja, treba da poradi na tome

12. Navijački sam neobjektivan, ne krijem to, ali Simonović? Nije li imalo više smisla košarkaši pozvati Vanju. Makar za pripremne, da stasava? A Simonović em mator em ne zna em neće doprineti ničemu

13. Em je ćopavi kosovar

14. Ko ste vi da preispitujete odluke jednog Saleta Djordjevica? Imate 10 basketa odigranih u zivotu. Pa jebemu mater kako vas ne smori...
    Elem.
    Au... Janis ce biti zajeban. U nedelju kosarkaski praznik.

15. Trcanje bez lopte im nije na zavidnom nivou, sumnjam da nije namerno. Dobijamo ih u nedelju ali to nece znaciti nista.

16. Tri povredjena za sada. To je kad imaš nestručno medicinsko osoblje i lošu logistiku

17. Nesto citam, Denver na ivici da povuce Jokica. Sumnjivo im sto na tri utakmice tri povrede, i to dve nimalo naivne.

18. Pa normalno da će da povuče kad ovi naši kasapi ništa ne znaju. 300 jakih pripremnih utakmica jos danas sa italijom koja nam je u grupi. Pa namerno ce povredjivati

19. Ovde Jokić i Bjelica mogu da naprave razliku. Bogdan je top igrač bez muda jebenih
    Simona ko pljuje može kurac da popuši.
    Prvenstveno na 23Šomija mislim

20. Kako Bogdan bez muda pa bila su ti u ustima 2014, hehehe

Šala mala druže kako provodiš vikend

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.