Vukachess.com *prijave za turnir*

1. i na čemu se igra uopšte?

2. u jbt celt dobar, gubim ovo, tu sam

3. I nek bude isto kao prošli put, dogovarajte se kakvo vam vreme odgovara.

4. Поставите линк партије кад одиграте

5. nece da mi ubaci ovaj link u pravila teme

Ograničio Kaizen broj karaktera. Skrati nešto jbg:)

6. Романија
    Поставите линк партије кад одиграте

i ja vih volio da pogledam

7. Шта, нема лајв да се гледа партија?

8. Jel su zavrsili celt i kirk?

9. jesam igrao sa tobom, ti bese dobar?

10. Ne secam se. Jel rokada bese kad kralj i top menjaju mesta?

11. proso sam u drugi krug apofis

12. odnosno kvalifikacionu rundu...
    kako se igra inace, na dve dobijene ili na bodove iz dve - tipa ako je pobeda i remi?

13. Na dve dobijene partije.
    Ko je sta igrao, ko je pobedio? Stavljate partije ovde

14. celt me odvalio, 2-0, ne znam je l on kopirao linkove, ja nisam

15. Ajd celt jel si tu, kreiraj

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.