Prijava

Eto interesuje me koje forume posjećujete i koji smatrate najboljim. Forum Vukajlije ne uzimajte u obzir iz dva razloga, prvo zbog pristrasnosti, i drugo zato što iako je odličan, u neku ruku je suviše mali da bi se mogao porediti s nekim drugim forumima.

Ja sam čuo za većinu njih, neke i posjećujem, ali neću još iznositi svoj sud da ne bi uticao na vas. Samo ću ih nabrojati, da ne morate kopati po sjećanju:

burek
b92
parapsihopatologija
srpskinacionalisti
ana
elitesecurity
serbiancafe
beogradcafe
krstarica
index.hr
forum.hr
forum.ba
dernek.ba
sarajevo-x
forum.banjaluka.com

Usput možete iznijeti i vaše stavove o ovim i još nekim forumima. Ja sam ovdje pobrojao skoro sve što mi je palo na pamet.

Sa burekom imam lose iskustvo,a nisam znao za parapsihopatologiju
Bas dobro izgleda sajt
Hvala za informaciju ;)

Стормфронт Србија је до јаја ако хоћеш да се усереш од смеха, а иначе бих гласао за форум Света компјутера.

Ja mislim da su svi forumi sem Vukajlijinog govno. Par pauta sam naletela tražeći neke informacije po njima nemam nameru da se učlanjujem i učestvujem u njima. Ne postoji gora skupina raznih smarača i seljobera i iz pouzdanih izvora znam da su vorumi u suštini golemi jebarnici. Pa ko ne može da nahvata ništa uživo neka ide na forum, poslednje odredište napaljenih paćenika i paćenica.

Ima u tom istine DLZ, mada ipak, ne bi se u potpunosti složio. Na nekim forumima sam naišao i na dosta produktivne diskusije. Slažem se da je ovaj naš stvarno odličan, a to što nije prevelik mu je možda i prednost, jer u moru tema tvoja lako može biti neprimjećena, što ovdje i nije baš slučaj, osim u temama kao što su "Šta slušate trenutno?"

Ako ništa korist od ove teme je u tome što sam pobrojao (skoro) sve domaće (u širem smislu) forume na jednom mjestu. Pa koga zanima, lako može naći.

Burek je najbolji, bez price.

Ovaj nas je ,po meni, GO KURAC , izvinite na izrazu.

Svi su manje vise opasno neinformativni ili minimalno informativni,i u velikom broju slucaja krivoinformativni.

Al evo,iz strucne oblasti, x-sport forum,najbolji na ovim prostorima iz oblasti BB.Bodibilding je nauka,a oni je izucavaju.

Vukajlijin forum ja najpregledniji, najzabavniji, najlakši za korišćenje, najzanimljiviji, ili sam ja samo neupućeni noulajfer, a dokad će bit' takav, ne zna se. Ono što je Nokijin meni među telefonima, to je Vukajlijin forum među sajtovima.

Obrazov forum je krajnje do jaja. A tema je mrtva, pa kontam da je bitno da napišem bilo šta. lolo