Prijava

https://image.tmdb.org/t/p/w780/eeoa7N8YYTK2o3Y8XUSEeWlbECl.jpg
Ovo gore može da bude loading screen.

Zamišljam koliko bi dobro bilo da se odradi neka verzija GTA Roda.
I da u početnom meniju biraš između Švabe, Eksera I Milienka/Duleta.

A dok okrećeš da biraš karaktera u pozadini ide ovo.
https://www.youtube.com/watch?v=LjrGPgRAC9Q

Ja sam se naježio koliko bi dobro bilo.

Realno naše serije dušu dale da ako ne neka poznata, onda neka indie kompanija krene da pravi igrice.

Ono verujem da bi ceo svet bio zaluđen za GTA Rodama, Super Mario Srećnim Ljudima, Call of Duty Vojnom Akademijom, Assassin's Creed Senkama nad Balkanom, Tetris Ubicama mog oca.....

Izaberes Švabu, izletis na ulicu, pokusas da zaustavis kola u pokretu i da izvuces vozaca na silu kad ono Miljana Kulic za volanom

Što se tiče muzike morao bi da postoji neki kao Radio Vojvodina (zbog Barande) koji bi striktno puštao Balaševića, Frajle i Garavi Sokak

evo obećavam ja da ću da napravim za Simu kako skače i traži simu, za početak ok
ali i to će biti gotovo oko sledeće godine u ovo vreme,

Ali da ne bude kao ovaj moderni GTA, nego kao oni kec i dvojka. Ili recimo ova nova igra "American Fugitive".

Desha da jebe Milanku, to bi bilo kul

Nema ništa bez Pikca kao najčešćeg random generated NPC - ja na ulici koji se žica za upaljač

Ili kad bežiš od pandura i prođeš kroz onaj servis/risprejing za vozilo, ne čuješ kako ti opravljaju auto, nego onog kako pita da ti opere šajbu.

I naravno, možeš u blatu da se zaglaviš i tad dolaze seljani sa traktorom da te izvuku, prilikom čega gubiš random item iz inventara.

Ne znam kako iko može da se loži na srpski serijski program, još od Vrućeg Vetra pa na ovamo...Pravda za "Ljubav na seoski način"!

Mesto za recovery ona sobica u kaficu sa krevetom, a side game da bude karanje sekretarice u kancelariji mesne zajednice.

Maštanje je ovo, nisam primetio ni pokušaje humora. Neki GTA mod makar da se uradi lokalizovan, pa makar i za jebene "Rode", bilo bi kul igrati, što da ne.

bukvalno mi je bilo mucno da otvorim temu da je iscitam, sad vidim da me instikt nije prevario

Ajde ne mracite, ovo je vrh ideja.

Bila je ideja pre oko 3 godine da se uradi mod Roda za GTA V. Radni naziv je bio "Slav Life" o mladom emigrantu iz Srbije. Ekser, Svaba i Dule bi bili NPC likovi koji ti daju misije. Ja sam vodio tim za testiranje. Uradili smo modele, dodatni kod, cak i muziku krenuli da sklapamo. Ostalo da se urade dijalozi i animacije medjuscena. Cak su momci koji su vodili pricu uspeli da navataju Djuricka da snima glas za dzaba. Djuricko zvao i Bjelu, ovaj nas stopirao na konto autorskih prava, pretio da ce da tuzi, gomnar. Iako smo hteli sve uredno da potpisemo i mod delimo za dzaba. Mozda bi i uspeo da proda prava za emitovanje ako bi mod stekao paznju preko. Sve stalo, raspala se ekipa i cao zdravo.

Dolaziš kod Duleta na buvljak i u Tozinu kuću kako bi dobio misije.

Cela glavna prica bi bila smestena u Sandy Shores gde zivi Trevor. Sa izletima do grada. Dule i Aki su trebali da valjaju robu iz kombija pored puta.