Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ovaj deer god bas ima ponekad cudne izjave
Hahahah čudno baš
Неко да није никада зарадио 300-400€, шкк
Понекад речи могу да боле :(
gde radis?
u perionici
koklka ti plata?
30 hiljada
samo?
evra
ovako izgleda kad timo prica o plati
10/10
sto je najgore tilmo je stvarno sa 70k dinara imperija na sajtu za 98% mase....samo nas 1,5-2% imamo vise od njega
ostali se batrgaju sa 25k hahah
Ако се пребацим за зидара можда бих имао преко 1000 марака плату, то је преко 70 иљада динара, али овако као физички радник имам 48 до 50 хиљада тј. око 800 марака.
Ja živim od tuđeg rada trenutno, i tako sam nakupio 12 godina staža
Razvozim kulen u polu za soma evra
Nije soma evra. 90-100k. Ja sam uvek realan.
Thilmo jesi stvarno razveden?
Beži bre sponzorušo, ne sviđaš mi se!
hOw Do SeRbIaNs SuRvIvE oN tHeIr TiNy SaLaRiEs
Ja živim od brojanja stolica hehe
Da znam kom da se javim za sanitarnu knižicu. Xd
Ljudi, ozbiljno odgovorite. Da li se lecite? Imate li overenu knjizicu? Imate li radnu knjizicu? Imate li radnog iskustva? Znate li da radite u exelu. Braco, kako se zivi? Ja ne znam sta je zivot i sta da radim, molim vas, pomozite, nosicete me na dusi...
ja dosao na razgovor za posao na neku punpu za mesto poslovodje .pita mene neki menadzer jer znas da radis u excelu reko ne znam al mogu da naucim za dva dana.kaze on meni-nije to lak program.reko-ne jedi govna.za njega je verovatno excel zadnji nivo informatike.sad radim na gradjevini opet, sva sreca prave se zgrade stalno pa ima posla
Cnc masina za proizvodnju stolarije od 7-3 za 5km po satu, poslije kuci proizvodim dekorativni kamen i ako sve bude po planu do kraja godine gastarbajter u Wien
Skolu uci.