Prijava

Ja gledam po internetu ali nema mnogo domaćih sajtova đe bih mogao da se raspitam, a kad sam bio mali blizu mene je bila jedna radionica đe sam po cijeli dan visio i tad sam mnogo zgotivio sve to, ali nemam pojma sad da cimam te ljude da mi kažu koji cirkular da kupim ahha.

Realno razmišljam najviše šta mi treba za nešto najosnovnije onako.

Cirkular i bušilica naravno (imam bušilicu neku ali razvaljena toliko da ne bih sa njom ni tiple u gipsu bušio), ali opet gledam je li mi dosta samo ručni cirkular ili da odma idem na neki stabilni? Ne bih sad ništa pretjerano precizno pa kapiram da bih mogao i nov cirkular povoljno da nađem da sija od starta. Neka polirka? Dalje nemam pojma... Glodalica treba li mi? Polovno ili novo?

Znači pravio bih klupe za dvorište, stolove neke za dvorište, neke daske sjekao isto za dvorište da ih držim onako da izgleda kao da sam neki krvavi radnik... možda neki volijer za neke rozenkolise papagaje.

Treba ti grana drveta na oko 2 i po metra od zemlje i konopac. S time mozes.... sve

Možda ti je najbolje da već nadješ nešto drveno što liči na delove koje bi mogao da iskoristiš, sklopiš i gotovo. Takodje možeš da kombinuješ sa metalom, izbušiš rupu, zašrafiš, zakucaš koji ekser...
Za te tvoje potrebe ne bih rekao da ti treba ko zna kakva oprema. Možeš da ispoliraš i premažeš lakom za drvo i ko bog.

Meni fali konopac granu ce mi zavrsiti drugar

ger, cirkular, glodalica neka mala i to je to

prvo ti treba znanje pa tek onda alat.mora da znas geometriju

meni treba segrt.moram prvo da vidim dal ti to ide i dal si vredan ako sve bude ok uzimam te pod svoje

Brt bio sam u šestom razredu na takmičenju iz matematike i uvijek sam znao one zadatke sa trouglovima. Pitagorinu toeremu imam u malom prstu.

Ti bješe ono medicinsku završio?

Inače, ako budeš kad ubosni, imam ja jedan kombinovani sto za početnika, ja ga pravio, ima cirkular, bušilicu, glodalicu, frezer i trakastu brusilicu, fantastična mašina.
Daću ti ga za 150€

Skupo ti to, Skočko. Nemoj čoveka da potkradaš.

Ahahhaha ali ovo mi je najjace u vezi vukajlije, javi se covek u vezi stolarije odjednom pola autora na sajtu su stolari, imaju alat imaju savete sve znaju

Dobro da nie tražio neke pederske savete, šta bi onda bilo..

Ahahhaha ali ovo mi je najjace u vezi vukajlije, javi se covek u vezi stolarije odjednom pola autora na sajtu su stolari, imaju alat imaju savete sve znaju

Хахахах управо

Питај тилма он је тројанског коња правио, ја о овоме знам врло мало ако уопште