Prijava

Dobro da nie tražio neke pederske savete, šta bi onda bilo..

Ti bi se jedini javio, ciganče.

BLZ
Skupo ti to, Skočko. Nemoj čoveka da potkradaš.

Ćuti, vidiš da se ne razumije jebemu

znam da ima u ns nekoliko firmi koje ti iseku sve na mere koje zelis,kantuju,izbuse rupe...sve to platis i na kraju solo sastavis po tim merama i to je to.platis po kvadratu.izadje nesto manje nego da sam kupis gotov npr radni sto.
mislim da je ovako solo zajebano jer treba biti dosta precizan i treba ti alata poprilicno...sa ok alataom i dosta prakse se moze sve to nauciti i uzimati dobra kinta.

Druze ako hoces da naucis stolariju moras da nadjes nekog stolara. Ako hoces da se igeas onda se igraj sam istrazuj a ne ovde da pitas. I ja sam hteo da naucim kod kuce da razvlacim picu ali nema.ko da jede tolike pice dok se ja naucim. Nema.leba bez motike ok?

Bergas: nije se snašao ovde.

Molim vas jos tema gde random clanovi postavljaju pitanja kako da se snadju u zivotu i ocekuju ozbiljne i plodonosne savete od Cika Bulje i fadea, a gde takodje uvek postoji jedan koji pokusava dati normalan i ozbiljan odgovor kao da je otvarac teme zaista tako mislio.

Ja: Kako putovati na Jupiter, zaista sam ozbiljan i zanima me ako moze pomoc

Rendom Bergom: Prvo druze, da li ti imas neku obuku za astronauta? Mozes procitati na nasinom sajtu, postoje letnji kursevi doduse kostaju puno. Ne bi bilo lose da se raspitas kako napreduje priprema za put na Mars, ne znam do koje faze se stiglo, a to svakako moze biti dragoceno iskustvo. Izvini, dosao mi momak od majke, nastavicu veceras.

Momak od majke jebene

Sta oce ovaj majmun odozgo

Hahaha, prvi smesan post bombasa