Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jirkijavirlehto
Gde nam je Era Ojdanic?
U zikinoj sarenici na hepiju, vodi
Prelo u nasem sokaku mislim da se zove zikina sarenica na hepiju
Era Ojdanić je veliki gospodin.
Jasna iz Tito i ja? Kako ona izgleda danas? Šta radi zna li neko?
Zakevila s Kengurom, sin im poginuo kasnije kod Vinkovca negde
Rastko pocesta.
Bio u podkastu klinika kod onih ludaka iz ns. Sad je ultra desnicar. Doveo neku celavu ribu
retko ogavan duo ono baš, mšlja
цитати за беднике тврди да растко поцеста није скинуо оно одело 7 година отп
Skino je
https://youtu.be/TsY1fOLJe2g
Barakuda, cepa li tenkiće i rokendjel i dalje?
Desi Cara
Desi Che
Poz tulum
jebo vam pas mater bolesnu zakljucajte ovo sranje
Desi Gambi, što si promenio ime
Jebem li ga došlo mi
Ахахах ладно неко интервјуише овог ретарда Поцесту, лик се не разуме ни у шта, није постигао апсолутно ништа у животу, јеботе наспрам њега Малнарови гости изгледају као господа и интелектуалнци
Negde sam procitao i da je totalni psiho, neka riba valjda pisala da ne moze da mu se digne od dsa i valjda je nesto maltretirao dal pisao po njoj ili nesto tako
Pocestin kurac rip, nije ni cudo sto je ovakva debilcina lolo
ali istrazivac istorijskih pojava hahahahaha
inace, jedan od komentara na ovom yt snimku:
видео сам му девојку у тој емисији клиника нисам гледо емисију само на брзину нешто та особа изгледа ко неки клон рођен из епрувете