Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jbg, nemaju svi šarene živote. Verovatno nisu nenormalni rođeni.
krupovrbaski zmaj
Kakav je to forumaš bio prije neke 3-4 godine, a vidi ga sad nema nigdje
Nema zena za simpovanje pa nema ni njega, mozda sad dodje kad se pojavila ova Avvl
ma sta mi pricas mujo, jel to volio da simpuje ?
ja se sećam samo da je baaš bio oštar prema Žajku, a mislim da je to kršenje nekih povelja UN ili tako nešto
Neka dođe da mu zgadim žensko :D
Ja da sam normalna žena, ja ne bi visila ovde sa vama, ali ja nisam normalna. I to je sasvim ok. Biram ovde s vama da se koškam pre nego da sa jednom jedinom ženom pijem kafu, i trpim njene nokte, kosu, priče o deci, mužu, švaleru i sve od čega me izbijaju ospice.... jer normalne žene meni smetaju. Guše me.
Odmah se videlo da si ti drugačija i iznad svega I da nisi ko ostale žene XD
Kakva mizoginija bokte
secam se bio je neki clan prosecna srbenda..
Uopšte nisam rekla da sam drugačija. Samo šta mi smeta. Ja i ti smo se Kosovac mislim nešto dogovorili...
Ja sam se uredno prekrstio pre nego sto sam ovo napisao, nemaj brige. Evo sad sam opet
Jbt kakvu mržnju kolektivno gajite prema meni ...
Bukvalno nikoga sa sajta ne mrzim, svakome sve najbolje zelim, pa i tebi
Kakva odvratnost, neprijateljstvo, ono krajnje. Kao da sam vam pobila pola familije jbt. Zašto? ... Nikada mi neće biti sasvim jasno.
Wtf? Labokv, pomozi, ti si strucnjak za zene
Iako me ne podnosiš zapamtio si šta sam napisala... hahahahahhaha vrlo zanimljivo. :P
ja ne gajim mrznju prema nikome ovde....ja sam prost covek ali ako mogu avvi da ti dam savet.mislim da je dobar.ne treba da pokazujes da te nesto ovde pogadja.vidim da to radis a ja mislijm da to ne treba da radis.mozes prosto da ignorises neke postove upucene tebi.tako ja mislim e sad.al dobro
Ma kakav stručnjak, nemoj mene da studira neće preći ni pola semestra.
ne znam ja istoriju vasih prepirki.ali sam protiv nerviranja na sajtu