U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
E dobar ti je post gore. I hvala na tome. I izvinjavam se ako sam te nečim uvredila. Hvala na savetu. Ipak može s tobom normalno da se razmeni koja reč.
Sveti labo bracu miri
I s tobom sam kul od sad.
Haha
mir svama deco moja
Ahahahhahahaha
vidite da ce siptari da nas napadnu pod pokroviteljstvom zapada a vi se svadjate.izdajnik nas udaljio od rusije sta ce sa nama biti pitanje je
Dianbobo Balde i Stanislav Varga
Detlef Šremf
Nikola Jestratijević
Sevast
Spomenuo ga hotul danas pa se sjetih. Bio je bas aktivan forumaš, imao šta da kaže i mudro zborio. Sad vidim da ga nema 4 mjeseca, nikakvog traga ni glasa. Ide zima, a on u energentima osiromašenoj Njemačkoj, smrznuće se ko pička ://
-Sanitarni cvor
-Autobus
Tembinkosi Fanteni, Benedikt Vilakazi i Mbulelo Mabizela
Који су ти ово курци афрички овај мртав 80 година, а ова двојица играла нигде даље од јужноафричке лиге
јел ти тражиш цео дан неке африканце за кое нико ниакд ние чуо само да би нас зајебаво или је пак у питању нека фасцинираност јужном африком фудбалерима политичарима етцетра
Ko mrtav 80 godina od ovih legendi preseče me jbt. Verovatno misliš na imenjaka Benedikta Vilakazija. Samo se pitam gde su i šta rade.
па ни гугли претрага не зна за тог вилкизија зато избацује прво овог политичара који умро пре другог свецког рата
шта шта раде то не зна ни њихова мама а не аутори са шаљивог сајта вукајлија.цом
по чему су легенде претпостављам по улогама у менађеру
menageru i pesu da, i povuci reč za Mabizelu da nije otišao dalje od južnoafričke lige
па видим на википедији да није отишо даље од афричке лиге шта је ту чудно
Smorka Megatronka
avi