Gde su i šta rade??

1. E dobar ti je post gore. I hvala na tome. I izvinjavam se ako sam te nečim uvredila. Hvala na savetu. Ipak može s tobom normalno da se razmeni koja reč.

2. I s tobom sam kul od sad.

3. mir svama deco moja

4. vidite da ce siptari da nas napadnu pod pokroviteljstvom zapada a vi se svadjate.izdajnik nas udaljio od rusije sta ce sa nama biti pitanje je

5. Dianbobo Balde i Stanislav Varga

6. Sevast

Spomenuo ga hotul danas pa se sjetih. Bio je bas aktivan forumaš, imao šta da kaže i mudro zborio. Sad vidim da ga nema 4 mjeseca, nikakvog traga ni glasa. Ide zima, a on u energentima osiromašenoj Njemačkoj, smrznuće se ko pička ://

7. -Sanitarni cvor

-Autobus

8. Tembinkosi Fanteni, Benedikt Vilakazi i Mbulelo Mabizela

9. Који су ти ово курци афрички овај мртав 80 година, а ова двојица играла нигде даље од јужноафричке лиге
    јел ти тражиш цео дан неке африканце за кое нико ниакд ние чуо само да би нас зајебаво или је пак у питању нека фасцинираност јужном африком фудбалерима политичарима етцетра

10. Ko mrtav 80 godina od ovih legendi preseče me jbt. Verovatno misliš na imenjaka Benedikta Vilakazija. Samo se pitam gde su i šta rade.

11. па ни гугли претрага не зна за тог вилкизија зато избацује прво овог политичара који умро пре другог свецког рата
    шта шта раде то не зна ни њихова мама а не аутори са шаљивог сајта вукајлија.цом
    по чему су легенде претпостављам по улогама у менађеру

12. menageru i pesu da, i povuci reč za Mabizelu da nije otišao dalje od južnoafričke lige

13. па видим на википедији да није отишо даље од афричке лиге шта је ту чудно

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.