Gde su i šta rade??

1. živ sam, gura se i guzi se jbg, solidna situacija.

2. pa kae freankie wilde

3. Loksi deje da trazi plusiranje u PVT

4. Op op op glej sad

Arei Kuen

5. MOTIKA i LOPATA
    Gospodžo-zgaziš-me
    Dobra_loša_zla
    Artemida
    Domina
    Quajabaar
    Dovlinhos
    Kuvajlija
    dbqp

6. Pajjjjzad chevu

Cheva jesi se rehabilitovao sve kul

7. Brt 8 šrafova, sada imam onaj kurac za povećanje ugla sa puma-diskolikim uredjajem na zglobu, 10 stepeni nedeljno, već mogu da sviram, treba 6 nedelja za pun rehab.

8. Bice to dobro brt

Elem

Gligorije Vule

Nash Bridges

9. Pajsad

Brus
    https://www.smashwords.com/profile/view/Chugaly

kakav melkor blekhol kakvi bakraci

Rispektara

10. Hahahaha to smokljo, true kotiga

E bez zajebancije sad, rispekt iskr, covjek je melk s napisanim knjigama

11. Jaooo Bruce... ❤️ Najdraži čovek odavde. Ikada. Svako dobro, i svaka čast.
    Svraćao je on Caro skoro. Pozdravio nas je, pozvao nas da pročitamo njegovu najnoviju knjigu. Doduše tad je bila rukopis koliko sam razumela.
    Ali najdraži lik, čovek bez trunke zlobe, zavisti, nezajedljiv, čista srca. Poštovanje.

12. Using his powers he aids the villagers avoid supernatural threats during their everyday life. The first tale is about his coming-to-age and learning the truth about himself, and the second is his first big adventure.

he aids the villagers with avoiding ili in avoiding

coming-of-age

el lektoriše neko nešto ovde koje pičke materine kurac

13. Kanda neko siktanje čujem od strane autora Šmo

14. Šmo bi da ga Bruce uzme za lektora a kad je lopata da se uzme nigde smoklje

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.