Gde su i šta rade??

1. Ssssssssssss

true saund piskutavog siktavog kletog gmizavca

2. Šmo bi da ga Bruce uzme za lektora a kad je lopata da se uzme nigde smoklje

msm da je smo rank iznad bukv spika pa el treba svi da se bave lektorisanjem mejmune

3. Obj smoklja true lektor a sta je s tobom, danas si se zadesio na nekom gradilistu, sljunkara ovo ono el bilo lopate i zasto se nisi vato?!

4. Sljunkara jbt kakvo gradiliste, doso pokazem hotulima sta da utovare moras sve nacrtati

Bukv smo lvl, eo torima tu kopaj tu ima tozla. Kae necu nisam lud

5. Jbt cim pisnem nesto na smoa odma skacu pajzad plidu skauz i gej ekipica sa foruma tardovi posle smo kuka nema ko da ga brani a zasticen je ko beli mejmun

6. Šmo je Mrki Međed. ☺️

7. Haha caro rispekt sto si izdvojio skauza i mene iz te “gej ekipice tardova”

8. Jbg pliduu cenim vas tebra znam sta znaci i kako je to braniti po sajtu na forumu gde hotuli bukv naviru

9. Pliduu ] skauz ] = safe smoleman

10. je l bila neka nežna srna na četu stalno ili ja tripujem

Bila da, upoznao sam devojku videli se jednom il dvaput na kafi sa ostalim četerima

Pajsad Riha Disident najzlobnija glava

11. Pajsad pajsad

CHAMPY

12. Ko sve bio od cetera, Trajforse

13. Obrati pažnju vamo
    Bushido

14. Hocete sve da ih prizovem sad. Ocigledno imam tu moć

15. Nemoj, pašće sajt, ionako previše lurkera ima

16. xaxaa sad vidim ovo carino

Pliduu ] skauz ] = safe smoleman

on da kopa - mi da branimo

17. Ko sve bio od cetera, Trajforse

Đoto, Rojken, Nežna Srna i ja. E sad ako se dobro sećam u jednom momentu je trebalo da se sastanemo i sa Tomom i sa .Vukom i zaista ne znam kako me je viša sila spasila od toga

Dodged a huge bullet there no doubt