Jbt cim pisnem nesto na smoa odma skacu pajzad plidu skauz i gej ekipica sa foruma tardovi posle smo kuka nema ko da ga brani a zasticen je ko beli mejmun
Đoto, Rojken, Nežna Srna i ja. E sad ako se dobro sećam u jednom momentu je trebalo da se sastanemo i sa Tomom i sa .Vukom i zaista ne znam kako me je viša sila spasila od toga
Ssssssssssss
true saund piskutavog siktavog kletog gmizavca
msm da je smo rank iznad bukv spika pa el treba svi da se bave lektorisanjem mejmune
Obj smoklja true lektor a sta je s tobom, danas si se zadesio na nekom gradilistu, sljunkara ovo ono el bilo lopate i zasto se nisi vato?!
Sljunkara jbt kakvo gradiliste, doso pokazem hotulima sta da utovare moras sve nacrtati
Bukv smo lvl, eo torima tu kopaj tu ima tozla. Kae necu nisam lud
Jbt cim pisnem nesto na smoa odma skacu pajzad plidu skauz i gej ekipica sa foruma tardovi posle smo kuka nema ko da ga brani a zasticen je ko beli mejmun
Šmo je Mrki Međed. ☺️
Haha caro rispekt sto si izdvojio skauza i mene iz te “gej ekipice tardova”
Jbg pliduu cenim vas tebra znam sta znaci i kako je to braniti po sajtu na forumu gde hotuli bukv naviru
Pliduu ] skauz ] = safe smoleman
Pajzad boby brown
Bila da, upoznao sam devojku videli se jednom il dvaput na kafi sa ostalim četerima
Pajsad Riha Disident najzlobnija glava
Pajsad pajsad
CHAMPY
Ko sve bio od cetera, Trajforse
Obrati pažnju vamo
Bushido
Hocete sve da ih prizovem sad. Ocigledno imam tu moć
Nemoj, pašće sajt, ionako previše lurkera ima
xaxaa sad vidim ovo carino
on da kopa - mi da branimo
https://imgflip.com/i/7v4wzo
Đoto, Rojken, Nežna Srna i ja. E sad ako se dobro sećam u jednom momentu je trebalo da se sastanemo i sa Tomom i sa .Vukom i zaista ne znam kako me je viša sila spasila od toga
Dodged a huge bullet there no doubt