Gde su i šta rade??

1. SiM

haha ali brat AJAX_

2. kuzman
    ollanik
    ombre
    pancera
    clannad
    petar pan pezos
    ajax
    boxer
    pseto88
    kbo
    los tenor
    mabncester
    papet master
    zyclon
    luks
    trosarinac
    zhajk
    roki bilboa
    elektricar
    grok grok
    shomy23
    marko
    mickey savage
    lemaja
    milica
    mylyca
    dzonovan
    fejd
    dionisyo
    dankan ferguson
    bushido
    deky aod
    nash bridzes
    riha disident
    stevan
    radjard kuplung
    dzela
    tandrcak
    leprikon

3. biraj svoje mentalno oboljenje

4. Isprike Boljo, nece se ponoviti

5. -Makaronac

-watch the sun come u

6. Koga zabole gde su i sta rade, bili su teski smaraci i idioti kao i mi i ja narocito, ako hocemo da gledamo realno... mada voleo sam da ih se gadim jer su bas lepo smrdeli dok su bili ovde.

7. Sećam se da je na temi vaccina bio jedan momak koji je živeo u Nemačkoj i bio vrlo aktivan u našim dugim diskusijama. Zaboravih mu nadimak ali se nadam da će se pojaviti.

8. secam se ckodea, msm da je otvorio jednu od najposecenijih tema na sajtu tokom plandemije bez svesti gde ce otici, koliko postova ce nagurati. Tema koja ga je zasenila bukv. Nesto se zavrsava na avast tako nesto

9. sevastokrator95 da nije?

10. Salim se i zaboravite onu glupost sto sam napisao jako su bili zanimljivi volim ih i nadam se da su sada na nekom boljem mestu narocito volim zyclona i znam da je jos uvek ovde negde, volim ga jer kad sam naleteo na njega ovde bio sam mlad deckic pun idela i ostalih jako glupih i naivnih stvari sto bi rekli mudraci koji preferiraju rakiju za dorucak rucak i veceru jako pederskih stvari pa sam se zaljubio u njega i moram priznati da je sav moj noobovski bunt u to vreme u stvari bio potraga za ljubavlju i to narocito od njega.Volim vas mede male :)

11. Sevastokrator se vratio u bg, sreli smo se pre nekoliko meseci rendom. Ziv i zdrav, ima neki posao ali ne znam sta tacno. Pito sam ga za vuku, nije u fazonu da dolazi. Spasio se

12. A mi supci sto smo ostali ovde da kenjamo.

13. Solidan je Sevastrokrator.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.