- b
jebo ti bombas mater
- s
Gde su sad ovi iz Levijatana da ga odlome? Mislim, pošto se navodno BORE protiv pedofilije, evo im zicera? Ili im plaća zaštitu, pa nikom ništa, gde je sad onaj BIHALJI da izjavi nešto? Na stranu to što imaš kriminogenu grupaciju koja ide i legalno i javno prebija ljude iz ličnog nekog stava, toliko o pravnoj državi
- s
Ma jebeš to, zašto nije uhapšen
- s
Alo dečko, slušaju ga deca od 9, 10 godina, da li si ti realan šta pričaš, jebena pedofilčina snima klipove da privuče decu
- s
Evo ja sam taj, ne mora da traži dalje, neka se registruje ovde i neka mi se javi

ali koliko se iscimale adminke ženska posla, mylyca i bojana :) svaki drugi post piči neki gorki feminizam onaj ultraški. A koliko kod da ti bude antipatična glava prase ne možeš da razapinješ čoveka ako nije radio nelegalne stvari niti da ga izjednačavaš sa malčanskim berberima i silovateljima. Okecao neke klinke koje same došle upravo zbog toga i sad ih neko nafurao da mogu da izmuzu od njega pare ako ga tuže. Masa možda nije na njegovoj strani, ali zakon jeste. Samo će da mu dignu reklamu i da se izblamiraju.