Prijava

Da vozis lemba treba da imas bar jos tri lemba u banci. Gotov je

Kolko ja kapiram svi, ukljucujuci i vas ovde, hranite trola. Svesni ste da ovakve pojave ne mogu da budu postidjene ili skenjane ili prekorene, vec samo nahranjene da budu jos vece i dobiju jos vise paznje? Gost u jutarnjem programu ili cak posao voditelja sa gostima na pinku, pa umesto da ga lepo ignoriste na jutubu, cujete tetku kako prica kako je baka prase ispricao mnogo dobar vic juce. Nebo je granica, a vi ga hranite. To vam je to.

Zašto je ovaj debil dobio ovoliki prostor ovde?

Grešiš celte, ovaj mali živi od pozitivnog publiciteta. Svaki negativni je do sad okrenuo u svoju korist, kao vučić da ga je učio.

Ali da ovakva stvar tipa pedofilija se istera do kraja i on bude ocrnjen, nema mu povratka.

sto se tice fan baze ne moze se promeniti to da ga prati gomila retardiranih klinaca, ono sto moze da se uradi je da izgubi sponzore i da bude demonetizovan

Nije on Aca Lukas čija publika je sklona bludu i razvratu, pa kad ga vidi iskrivljenog od droge na tv-u kaže hehe kakav brat.

Prase ima publiku od 10-15god, onu vernu. Ostala publika su roditelji koji prate zbog dece, i ostali koji gledaju da vide kako klipan pravi pare, al su svi u modu osuđujućem.

Tako da, ako mali govnjarko napravi iole ozbiljniji prekršaj, srušiće se sva govna koja je izasrao njemu na glavu.

precenjujes uticaj koji roditelji imaju na sadrzaj koji deca gledaju, ne zaboravi da deca nose telefon sa sobom i van kuce i u sobu itd

ja nikad nisam upalio nijedan njegov snimak, tako da od mene nema ništa sem što mu jebem majku na vukajliji

bravo hezno hoces li sad da ti popusimo kurac svi jer ne znas sta je farma zadruga i baka prase

izvini nesto sam nervozan ovih dana

:( okej je brt i ja sam, razumem skroz

Ne diraj dečka, prerastao je on te klipove još pre par godina

Zašto je ovaj debil dobio ovoliki prostor ovde?

sta god mislili o njemu, njegov uticaj je nezanemarljiv i u tom smislu je zanimljiv kao drustveni fenomen

pravo pitanje je zasto taj debil uziva toliku popularnost medju (prevashodno maldjom) populacijom i sta ce drustvo uraditi da to sto je seksualno iskoristio 10 godina mladju, maloletnu devojku zapravo kazni

Srbi otisli ste u kurac nema vam spasa

Klinci gledaju glupe stvari, ili bar glupe po merilima starije generacije. Setite se Teletabisa. Ili sta su vama matorci možda pričali za nindža konrnjače ili nešto drugo.
To što je Baka uspeo da zaradi dobru kintu nije niti nešto loše niti nieki problem. Dečko je provali šta prolazi, malo ga je prosralo da izbije u prvi plan, voljan je da bude u suštini glorifikovani animator za dečurliju, da se lezi i krevelji ko debil za pare. No problem. Pre nego što Sevast kaže kako eto doktor ne zaradjuje ni 10ti deo tih para niko nije jebao roditelje da kupuju deci tablete da ih ne bi smarala ili šaim se majcu na uštrb budžeta za kućnu hemiju recimo.

Zašto ga mrzim onda? Zato što like jebeno shvata sebe previše ozbiljno, misli da svi treba da mu ližu bulju, ne trpi da neko kaže "svaka čast na zaradjenim parama, al brate to što radiš ne vredi po pičke ladne vode". Ne on je ministar jutjuba, mag humora, influenser, muzičar, multitalenat itd.
OK, samo ignoriši budalu...osim...što to postaje sve teže i teže...prelio se jebeno i na TV i u vesti, bilbordi, drame, ko mu je devojka, pušite kurac bre.
OK, OK, opet ignoriši govedo kolko možeš.
E da, i ne izlazi iz tog jebenog peglasnog iritantnog, usiljeno ekstrovertnog ponašanja, osim kad kao treba da podeli "emotivnu" ispovest (sere i patetiše) ili da se pere kako on ne puši, ne pije, trenira bla, bla.

E sad, sam se sebi usrao u usta. Da je je samo bio samo u fazonu "ja sam zabalvjač, ništa što ja radim u klipovima ne treba shvatati ozbiljno" mogli bi da mu popuše kurac, možda.
Ovako je srao kako klinci nisu glupi, kako oni prepoznaju neki kvalitet u njemu, kako on njih uči ne droga, alkohol cigare itd, zdrav život trening čime je priznao (bar indirektno) da ima jebeni uticaj. E pa jbg, with great power comes great responsibility, ako imaš uticaj na decu a guziš maloletnice...sry, normalno je da će da te povitalju roditelji vilama i bakljama.
I da btw, novac i preglede mu daju deca, da. Ali resursima (novac i internet) svojih roditelja.

malo ga je prosralo da izbije u prvi plan

Konacno neko ovo da kaze, nije on neki mastermajnd koji je procitao klince u Srbiji, nego je jednostavno retardiran i nema problem da se blamira, pa mu se posrecilo sto ima dovoljno retardiranih klinaca.

Kolko serete hahahahhhah

A što seremo? Ajde obraloži, života ti.
Ja sam se trudio da obrazložim svoje mišljenje.