Prijava

да је пукне једном преко устију - ћути ту будало немој још једну реч да си рекла у интервјуу, знаш кад ћу више да те водим на телевизију.

она његова жена много блеји
чита неке глупе књиге

https://www.kurir.rs/data/images/2019/08/14/09/1947287_untitled1_ls.jpg

pa jbt vise, roditeljska ljubav bi trebala da bude bezuslovna, a ne da odredjuje kog ce sina vise da vole u zavisnosti koliko im para donosi...evo iz onog clanka ''zene djokovica osvajaju svet'' jasno se vidi zena novaka djokovica(32), neimenovanog djokovica(28) i djoleta djokovica(24)

znaci od srednjeg sina slika ove njegove ''zene'' izgleda ko neka slika neke izmisljene egipatske faraonke, ko horor izgleda, i podsvesno su je zamaglili i stavili da stoji u pozadini zena od dva voljenija sina

dobra ova cigancica nema sta

Srednji od braće Đoković ne voli preterano da se eksponira u javnosti, ali je nedavno iznenadio ne samo porodicu, već i svetske medije. Marko se u tajnosti oženio. Venčao se sa svojom devojkom, brazilskom dizajnerkom Letisijom Leti Tesari koju je nekoliko godina čuvao od svetskih paparaca.

cak ga ni novinari neoslovljavaju imenom hahah....za jedno 700god zamisljam kad neko bude citao lozu djokovica da ce izgledati ovako

Srdjan Rodoskrnavnik (ne zna se godina rodjenja)

Novak sveljubljeni (1987 - ) ----- imao je brata ne zna se nista o njemu, nisu najdene ni slike u porodicnim albumima ------ Djole wannabee veljko raznatovic (isto nebitna godina rodjenja al se zna da je postojao i da je bio najmladji od dvoje priznate dece srdjana i gorana djokovica)

Hahahahahahahahahahahab idi bre u pet pičkih materina hahahaha

hahahaa najbolja stvar je sto ni ne znam kako se zove srednji djokovic

https://youtu.be/tX-jElmvFvs

A dzordan nije ni spomenuo novaka pickovica gagagagagajahahaha

Zasto imam osecaj da novakova voda i nije bila hladna nego ova sa cesme

naravno besni srbi u komentarima

Ima onaj intervju Nebojse Viskovica u balkan infu kad kaze da je pricao 100 puta ovako sa djokovicem privatno o tome da prestane toliko jezivo da se trudi da se dopadne svima ali ne vredi

Mada moguce da je srki psihopata svojim ocinstvom ubio svaki promil karaktera u djokovicu pa se posle nadovezala i ova jelena rospija. Navikao da zivi pod metalnom cizmom..

Taj Višković je oteran sa RTS zbog tog klana, i on i dalje svršava na novaka divnoooo divnooo i curi mu spermica, svaki pravi čovek bi ih odjebao, alo bre mrš u kurac neću da vam komentarišem ovog debilka

Jel to onaj sto mu stric upao u studio da se dere na njega kako ne navija dovoljno za novaka u prenosima?

hahahaa najbolja stvar je sto ni ne znam kako se zove srednji djokovic

Чуј њега како се зове средњи Ђоковић? Па Неновак Први! Лололо

Тај Неновак Први, тј. Марко је корен свих проблема и иницијална каписла за дивљање ове обреновачке вештице. Марко је по речима многи тренера талнтованији од Новака, али је психички веома лабилан. Пошто никако није успевао да изађе и братовљеве сенке и да урави нешто значајну у тенису пао је у депресију. Ситуација је била толико озбиљна да је била препорука да се Неновак Први хоспитализује. У то време је ова Новакова роспија као и свака залудна жена која се вуцара по пријемима белосветског џет-сета налетела је на Пепеа Илмаза.

Ти лајф коучи, тј. самозвани психотерапеути су главни лешинари и главне посвудуше на пријемима богаташа јер су мајстори манипулације и траже слабе тачке у богаташким породицама да би се увалили. Пепе Илмаз је продао причу Јелени да је он гуру и да лечи депресију. Лик барата разноразним техникама манипулације људима и када је нашао и обрлатио Новакову покондирену тикву, после је било лако да уђе у живот целе династије Ђоковић и да узме под своје Марка, а да са Јеленом манипулише Новаком. Е, сад никако ми није јасно зашто су Срђан и Дијана ћутали и прихватили да им сина од депресије лечи неки шарлатан и секташ.

Што се тиче Пезосове приче да Новака не гледају као мушкарце, поготово не Шарапова, не бих се сложио.
youtube.com/watch?v=fWVkWND02Nc

Непосредно пре него што се оженио, шушкало се да је Новак преварио Јелену са Шараповом, али и са Наташом Беквалац и Радом Манојловић. За Раду не верујем, али за новосадску распалу наркоманку и курвештију се зна да се гурала пошто-пото да се уда за Новака и да га је прогањала по Монаку. Јелена је зато и кренула да пошто-пото нађе начина да врати контролу над Новаком, тј. његовим мозгом, зато је тражила разноразне лајф коуче и психотерапеуте.

Приметно је да је Новак откако је у браку поприлично извештачен, нема спонтаности у његовом понашању већ је све пуно одвратне театралности, пуно усиљених осмеха. Пепе Илмаз јесте озбиљан проблем јер сви Новакови проблеми и Јеленино мајмунисање почиње од тренутка када је он постао Новаков гуру.

ovaj video sa sarapovom ne dokazuje nista suprotno od onoga sto sam ja rekao, osim da je na silu bila tu jer je morala da snimi reklamu sa njim....da je snimala sa jason momoa skakutala bi ko siparica neka ne bi znala de udara, ovde se ponasala kao da joj je kuci dosao kod mladjeg burazera neki ne tako popularan prosecan druga pa iz pristojnosti se malo pozajebavala sa njim...

drugo, verujem da ima dosta riba koje su htele biti sa djovakom al samo zbog para, tipa ko severina sto je navatala milijardera da joj svrsi u picku i cim je israla svoje kopile odma se razvela i trazila pare, tako bi i sa djovakom sve....tako da i ne cudi da je mozda rada ili neka druga kurva htela da mu se uvali, al ne iz razloga sto je neodoljivi muskarac nego zbog para....mada kolko ima para definitivno su ga malo povezivali sa nekim ribama, znaci bez obzira na 300 miliona ne otimaju se nesto previse oko njega. trece, realno prilicno je ruzan muskarac.

i nije ustogljen i neprirodan odkad postoji taj pepe nego je takav jos dok je bio u jajima svog caleta srdjan/goran 50/50, posto sam cuo da su dijanu tako oplodili obojica da se ne zna tacno cije je dete, kao sto kerusu mogu u isto vreme da oplodi vise muzijaka i da u istom leglu rodi stence od njih vise.

a trece zna se odavno da taj pepe imaz bas divljacki tuca neimenovanog sina, bukvalno ga koristi kao kantu za spermu, a ovaj se debilko ponadao jer mu prvi put iko ikada pruzio malo paznje i to je to, u depresiji je zbog toga sto ga roditelji od rodjenja ne vole, nema ime, niko ga ne zna, brat mu je retardiran, a poznatiji od njega, plus je gej mada on to moze komotno da prizna nikog u njegovoj kuci nece biti briga za to sve i da im kaze da voli da jede govna po ulici samo da im ne trazi novac i malo ljubavi

mislim ono, u reklami ga gadja lopticom u jaja i smeje se....sutira ga riba lopticom u jaja i smeje se kad se ovaj valja....tu nema trunke seksualne privlacnosti....kao da ti neku debelu ribu udaras pesnicom u sise

Фендере... бабо једна